Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Seat μας είχε παρουσιάσει στην αρχή της χρονιάς το νέο της ηλεκτρικό scooter. Το MO eScooter 125 είναι Τα φωτιστικά σώματα είναι LEDένα μικρό σε διαστάσεις, όμορφο scooter το οποίο έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα της αστικής μετακίνησης με οικολογικό, οικονομικό και ποιοτικό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μικρό ηλεκτρικό scooter των Ισπανών έχει ικανοποιητικές επιδόσεις με μέγιστη τελική ταχύτητα 95Km/h και καλές επιταχύνσεις μέχρι τα 50Km/h. Έχει τρεις επιλογές οδήγησης, ECO, CITY και SPORT με την κάθε μία να δίνει το δικό του στίγμα οδήγησης και αυτονομίας.

Η μπαταρία έχει ενσωματωμένα ροδάκια για εύκολη μεταφορά!

Μπορείς να οδηγήσεις το ηλεκτρικό Seat με δίπλωμα αυτοκινήτου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μπαταρία είναι αποσπώμενη και χαρίζει αυτονομία 137 χιλιομέτρων, ενώ μπορεί να μετακινηθεί με Οι επισκευές του MO eScooter 125 γίνονται στα επίσημα συνεργεία αυτοκινήτων της Seat!ροδάκια για να φορτιστεί στο σπίτι ή στο γραφείο. Το βάρος της είναι 40 κιλά με χωρητικότητα 5,5kWh και είναι ικανή να φορτιστεί πλήρως σε 6 ώρες σε οικιακή πρίζα. Η μπαταρία αντέχει 500 κύκλους φόρτισης διατηρώντας το 97% της ισχύς της.

Το σύγχρονο scooter διαθέτει οθόνη πληροφοριών ευανάγνωστη, θέση για δύο jet κράνη κάτω από τη σέλα και έξυπνη συνδεσιμότητα με το smartphone. Μάλιστα διαθέτει και ένα πρωτοποριακό σύστημα εύρεσης του scooter από το τηλέφωνό σου, ενώ μέσω της ειδικής εφαρμογής μπορείς να στείλεις κάποιον φίλο ή συγγενή σου να παραλάβει το scooter χωρίς να απαιτείται κλειδί!

Το Seat MO eScooter 125 έρχεται στην τιμή των 6.790€ και σύντομα θα είναι διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών της Seat.

Το βίντεο παρουσίασης του MO eScooter 125.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα ηλεκτρικά scooter της Silence στην Ελλάδα

Ψάχνει αντίπαλο το νέο Seat Leon e-Hybrid

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης