Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα KTM 790 Adventure έπεσε στα χέρια του μάγου της βελτίωσης Roland Sands και το αποτέλεσμα ήτανΔύσκολα θα μάντευες ποιο μοντέλο κρύβεται κάτω από το κουστούμι αυτής της μοτοσικλέτας. εκπληκτικό. Η ομάδα του Sands δέχτηκε την πρόκληση ενός πελάτη να μετατρέψει το αυστριακό μοντέλο σε κάτι το πολύ ιδιαίτερο αφαιρώντας του κάθε επιθετική και αιχμηρή πινελιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Sands δεν είχε κανένα πρόβλημα να δεχτεί την πρόκληση δουλεύοντας πάνω στο KTM και μετατρέποντάς το σε ένα πανέμορφο vintage μοντέλο με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που διαθέτει το 790. Μεγαλύτερη πρόκληση αποτέλεσε το ρεζερβουάρ καυσίμου το οποίο προέρχεται από το Suzuki 750 Flat Track του Travis Pastrana. Το συγκεκριμένο ταλαιπώρησε πολύ την ομάδα του Sands, καθώς δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στη μοτοσικλέτα. Τελικά όλα κύλησαν ομαλά και κατάφεραν να το τοποθετήσουν.

Τρομερή μετατροπή που δεν πάει το μυαλό σου στην αρχική μορφή της μοτοσικλέτας.

Τα περισσότερα εξαρτήματα προέρχονται από διαφορετικά μοντέλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σέλα της μοτοσικλέτας προέρχεται από το Husqvarna Vitpilen, η εξάτμιση είναι της Akrapovic, ενώ έπρεπε να γίνει ειδική πατέντα για να αλλάξει θέση το ψυγείο. Το αποτέλεσμα ανταμείβει τους ανθρώπους του Ronald Sands, καθώς πρόκειται για ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα σχέδια με βάση το KTM 790 Adventure. Το όνομα της μοτοσικλέτας: Urban Assault!

Πολλές αλλαγές σε όλα τα σημεία για το δημιούργημα του Sands.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Chris Birch βάζει δύσκολα στο KTM Super Adventure R

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Κώστας Βεϊνόγλου: «Ο Επίμονος Αριστοκράτης»

Η KTM παρουσίασε την «απλή» έκδοση του 890 Adventure

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης