Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Απρίλιος αποδείχτηκε ο μήνας της Yamaha με την ιαπωνική φίρμα να έχει όχι μία, αλλά δύο μοτοσικλέτες της στην κορυφή της λίστας των πωλήσεων μοτοσικλετών (όχι scooter). Πρόκειται για τα MT-09 και Tracer 9, τα οποία συνολικά πούλησαν 82 μονάδες και έφεραν τη Yamaha στην κορυφή τον Απρίλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κορυφαίο naked της Yamaha έρχεται σε πολύ ανταγωνιστική τιμή για το 2021 η οποία είναι λίγο κάτω από Το νέο MT-09 είναι εξοπλισμένο και με quickshifter.το ψυχολογικό όριο των 10.000€, στα 9.890€. Με νέο Euro5 κινητήρα CP3 και αυξημένη απόδοση στους 119 ίππους, η νέα MT-09 είναι πιο διασκεδαστική από ποτέ προσφέροντας απολαυστικές διαδρομές σε καθημερινή βάση.

Στην έκδοση SP του MT-09 η μοτοσικλέτα έρχεται με ποιοτικές αναρτήσεις της Ohlins, Cruise Control και μονάδα IMU έξι αξόνων που συνδυάζεται με την αναβαθμισμένη σουίτα ηλεκτρονικών της μοτοσικλέτας στην τιμή των 11.690€.

Με κορυφαίο εξοπλισμό έρχεται το 2021 το Tracer 9 GT!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέα τιμή και για το κορυφαίο παπί Crypton S

Στον τιμοκατάλογο της Yamaha βρίσκουμε επίσης το νέο Tracer 9 στην τιμή των 11.690€ και την έκδοση GT στα 13.990€, η οποία διαθέτει ένα πολύ πλούσιο πακέτο αναβαθμίσεων τόσο για την ασφάλεια όσο και για την άνεση του αναβάτη.

Νέα τιμή έχουμε και στο Yamaha Crypton S της φίρμας το οποίο πλέον είναι διαθέσιμο στα 2.550€. Το κορυφαίο παπί της αγοράς είναι αυτό που χρειάζεσαι για οικονομική, ασφαλή και αξιόπιστη μετακίνηση μέσα στην πόλη.

Ο νέος τιμοκατάλογος της Yamaha ΕΔΩ

Το best seller παπί της αγοράς στην τιμή των 2.550€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νέο Yamaha R7 έχει ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και κινητήρα από MT-07

Από οδηγός αναβάτης μέσα από την πλούσια γκάμα της Yamaha

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης