Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η MV Agusta παρουσίασε τα νέα της γυμνά μοντέλα Brutale RR και Dragster RR για το 2021. Οι δύο Κινητήρας με αντίθετη φορά του στροφάλουμοτοσικλέτες διαθέτουν μια σειρά από αλλαγές οι οποίες τις βάζουν στη νέα χρονιά δυναμικά παρότι πρόκειται για δύο από τις πιο ξεχωριστές μοτοσικλέτες που κυκλοφορούν στους δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και να έχει, το καλό πάντα πρέπει να γίνεται καλύτερο και η MV Agusta βελτίωσε κυρίως την οδική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας αλλάζοντας το πλαίσιο και την γεωμετρία της μοτοσικλέτας.

Ακόμα πιο εκλεπτυσμένη η εξάτμιση του Brutale δίπλα στο μονόμπρατσο ψαλίδι...

Νέος κινητήρας με Euro5 προδιαγραφές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο η Brutale όσο και η Dragster χρησιμοποιούν τον ίδιο τρικύλινδρο κινητήρα των 800 κ.εκ. ο οποίος για το 2021 περνάει τις προδιαγραφές Euro5 και αποδίδει 145 ίππους. Έχει καινούριο σύστημα κίνησης των βαλβίδων για καλύτερη τριβή και απόδοση, ενώ τόσο η απόδοση όσο και η καθαρότητά του έχουν βελτιωθεί.

Σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει στο πλαίσιο των δύο μοτοσικλετών το οποίο είναι εντελώς καινούριο, πιο Οθόνη 5,5 ιντσών TFT εντελώς καινούρια με Bluetooth σύνδεσηάκαμπτο και με πιο σφιχτή γεωμετρία στις σωληνώσεις των πλευρικών μερών. Καινούριες είναι και οι αναρτήσεις, με τον πίσω σύνδεσμο να είναι εντελώς νέος κάτι που βοηθάει στην ακρίβεια και την ευελιξία. Η άνεση έχει βελτιωθεί χάρη στη νέα σέλα, ενώ και οι κραδασμοί έχουν μειωθεί με την τοποθέτηση ρυθμιζόμενοι σταμπιλιζατέρ.

Μοναδικής σχεδίασης μοτοσικλέτα τόσο η Dragster όσο και η Brutale

Πλήρες πακέτο ηλεκτρονικών για τα δύο Ιταλικά μοντέλα

Στα ηλεκτρονικά, η Continental έχει εξοπλίσει τη μοτοσικλέτα με καινούρια IMU παρέχοντας όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα όπως σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, σύστημα αποτροπής ανόρθωσης του εμπρός τροχού, ABS, launch control, ενώ υπάρχει διαθέσιμο και το σύστημα quick shifter SCS 2.0 της MV Agusta.

Η παρουσίαση των Brutale RR και Dragster RR ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποια premium μοτοσικλέτα χρησιμοποιεί η Ιταλική αστυνομία;

Μόλις 110 MV Agusta Alpine θα κατασκευαστούν

Σε 75 ώρες θα πουληθούν 75 συλλεκτικές MV Agusta των 25.000€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης