Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η ιταλική αστυνομία μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να χρησιμοποιεί πολύ ιδιαίτερα μοντέλα τόσο στους τέσσερις όσο και στους δύο τροχούς. Αυτήν τη φορά στο Μιλάνο η αστυνομία εξοπλίστηκε με ένα πολύ ιδιαίτερο μοντέλο μοτοσικλέτας για τις περιπολίες τις που δεν είναι άλλο από την MV Agusta Turismo Veloce.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο κόσμημα της ιταλικής αστυνομίας είναι MV Agusta

Η κορυφαία έκδοση της Turismo Veloce για την Αστυνομία

Πρόκειται για premium μοντέλο της ιταλικής φίρμας που τυχαίνει να είναι και η ακριβότερη έκδοση με την Πολυτελές και πανέμορφο το νέο όχημα της Polizia de Stato…κωδική ονομασία Lusso SCS. Τέσσερις μοτοσικλέτες είναι διαθέσιμες πλέον στην αστυνομία του Μιλάνου οι οποίες είναι βαμμένες στα γαλάζια χρώματα της Polizia di Stato με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη δουλειά που έχουν να βγάλουν εις πέρας. Η ομάδα Nibbio είναι εκείνη που θα χρησιμοποιήσει τις μοτοσικλέτες, ενώ παρόν στην παράδοση ήταν και ο αναβάτης αγώνων Simone Corsi με την αγωνιστική MV Agusta του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Moto2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αναβάτης MotoGP, Simone Corsi ήταν παρόν στην παράδοση των μοτοσικλετών

Με πολύ στυλ θα φυλάνε τους πολίτες οι carabinieri

Η Turismo Veloce διαθέτει κινητήρα τρικύλινδρο 800 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 110 ίππους. Η συγκεκριμένη έκδοση, η οποία είναι η κορυφαία, είναι εξοπλισμένη και με το σύστημα Smart Clutch System το οποίο βοηθάει στα ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων. Η αστυνομία στο Μιλάνο πάντως ήδη έχει στη διάθεσή της ακόμα δύο Veloce Turismo και δύο Rivale.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόλις 110 MV Agusta Alpine θα κατασκευαστούν

Σε 75 ώρες θα πουληθούν 75 συλλεκτικές MV Agusta των 25.000€

Το κυνήγι της ευτυχίας με τον κ.Nogues

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης