Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Maverick Vinales συζητήθηκε όσο κανένας άλλος στον κόσμο του MotoGP τους τελευταίους μήνες. Η Δεν αποκλείεται και μια wildcard συμμετοχή σε αγώνα μέσα στο 2021 για τον Vinalesαποχώρησή του από την Yamaha, η συμφωνία με την Aprilia, η καταστροφή ενός κινητήρα της M1 του και τελικά η πρόωρη αποχώρησή του από την Yamaha μας κράτησαν σε εγρήγορση τους τελευταίους τρεις μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Vinales είναι πλέον ελεύθερος να κάνει ότι θέλει και η Aprilia φαίνεται ότι δε χάνει το χρόνο της. Οι Ιταλοί αποφάσισαν να βάλουν τον Ισπανό αναβάτη στη σέλα της RS-GP με την πρώτη ευκαιρία και οργάνωσαν έναν διήμερο τεστ. Στην πίστα του Misano ο Vinales θα οδηγήσει για πρώτη φορά τη μοτοσικλέτα της Aprilia και θα ξεκινήσει άμεσα τη δουλειά στη νέα του ομάδα.

Σαν Μεσσία περιμένουν τον Vinales στην Aprilia.

Στις 31 Αυγούστου η πρώτη επαφή του Vinales με την RS-GP

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τεστ είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 31 Αυγούστου και την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου με τον Τα τελευταία νέα φέρνουν τον Andrea Dovizioso στη YamahaVinales να γνωρίζει από κοντά και τους νέους του συνεργάτες και μηχανικούς. Η ομάδα της Aprilia το 2022 θα συμμετέχει στο MotoGP με εργοστασιακή ομάδα καθώς φεύγει από την ομπρέλα της Gresini Racing.

Ο Romano Albesiano, αγωνιστικός διευθυντής της Aprilia, επέμεινε πολύ στο να έρθει ο Vinales στην ομάδα και φυσικά δεν κρύβει την ικανοποίησή του για τη σπουδαία μεταγραφή. “Προσθέτουμε ακόμα ένα κομμάτι στο δρόμο της εξέλιξης με ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Με ικανοποίηση καλωσορίζουμε τον Maverick στην οικογένεια της Aprilia Racing. Είμαι σίγουρος ότι με το ταλέντο και την ταχύτητα του Maverick θα προσαρμοστεί αμέσως και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά”, τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Aprilia.

Μετά τον Dovizioso είναι σειρά του Vinales να οδηγήσει την Aprilia.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Yamaha “τελειώνει” άμεσα τον Vinales – ποιος θα πάρει τη θέση του;

Διαθέσιμη η Aprilia Tuono 125 στα 4.870€

Η Aprilia αναβιώνει και το αγαπημένο Pegaso

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης