Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha, στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού project Yard Build Free Spirit, παρουσίασε μια πολύ ιδιαίτερηΟ Νικόλας Πλυτάς είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που κερδίζει σε Παγκόσμιους Αγώνες Surfing. XSR125. Μέσω της Μοτοδυναμικής στην Ελλάδα, ήταν μια από τις έξι χώρες που πήραν μέρος στο σχέδιο το οποίο είχε να κάνει με μοτοσυκλέτες οι οποίες φέρουν την προσωπική πινελιά και οπτική των αναβατών της Yamaha.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μοτοδυναμική επέλεξε τον πρωταθλητή θαλάσσιων σπορ, Νικόλα Πλυτά να βοηθήσει στον εξαιρετικό αυτό project μετατρέποντας μια XSR125 σε μια μοτοσυκλέτα η οποία θα έφερε τη σφραγίδα του. Αυτό που χρειαζόταν ο Νικόλας Πλυτάς στην καθημερινότητά του ήταν ένα δίκυκλο με το οποίο εκτός από τις καθημερινές τους μετακινήσεις με στιλ, να μπορεί να προσαρμοστεί και στις αθλητικές δραστηριότητες του Έλληνα πρωταθλητή.

Η εξάτμιση είναι της Akrapovic και έχει τοποθετηθεί ψηλά, στη δεξιά μεριά της ουράς.

Ζηλευτή η sport heritage μοτοσυκλέτα της Yamaha

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνθρωποι της Μοτοδυναμικής πήραν λοιπόν μια XSR125 και ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω της. Το πρώτοΣτη θέση του συνεπιβάτη τοποθετήθηκε βαλίτσα για μεταφορά εξοπλισμού. πράγμα που έκαναν ήταν να προσθέσουν μια σχάρα στα πλαϊνά της μοτοσυκλέτας η οποία επιτρέπει στον αθλητή να μεταφέρει τη σανίδα του. Η εξάτμιση τοποθετήθηκε ψηλά, στο πίσω μέρος της XSR125, ενώ τοποθετήθηκε και βίντσι για δύσκολες καταστάσεις.

Τα ελαστικά είναι της Pirelli για χρήση σε άμμο και χώμα, στο στρογγυλό φανάρι προστέθηκε προστατευτικό, διαφορετική είναι η πινακίδα, ενώ τα φλας είναι πλέον τεχνολογίας LED. Η ειδικά σχεδιασμένη XSR έρχεται και σε ένα μοναδικό χρώμα μπλε το οποίο συνοδεύεται από τα θρυλικά αυτοκόλλητα με τη γραμματοσειρά του Yamaha XT500 του 1979. Όλα τα αξεσουάρ που τοποθετήθηκαν στην XSR125 του Νικόλα Πλυτά μπορεί να τα βρει κανείς στη λίστα με τα Γνήσια Αξεσουάρ της Yamaha.

Παρακολουθείστε το βίντεο του νέου project της Yamaha.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανέτοιμη η Yamaha να παλέψει για τη νίκη στο Dakar 2022

Ετοιμάζει σύστημα ραντάρ η Yamaha

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης