Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η αγωνιστική ομάδα της Yamaha ολοκλήρωσε τις δοκιμές της και είναι έτοιμη να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα Το βάθρο είναι ο στόχος της Yamaha στο Dakar 2022.στο φετινό Rally Dakar. Η ομάδα της Monster Yamaha Rally Team προέρχεται από πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cross-Country Rallies και στοχεύει να παλέψει για τις θέσεις του βάθρου στη Σαουδική Αραβία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναβάτες της ομάδας θα είναι για το 2022 οι Adrien Van Beveren, Ross Branch και Andrew Scott οι οποίοι έχουν προπονηθεί σκληρά προκειμένου να είναι πανέτοιμη για τη μάχη στους αμμόλοφους της Τζέντα. Ο Γάλλος Van Beveren θα ηγηθεί της ομάδας της Yamaha ερχόμενος από μια δυνατή δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Cross Country.

Υψηλές προσδοκίες για τον Van Beveren στο φετινό Dakar.

Από την άλλη, ο Ross Branch από την Μποτσουάνα ήταν η ευχάριστη έκπληξη του περσινού αγώνα καθώς Η WR450F Rally αποδίδει περίπου 70 ίππους με 142 κιλά βάρος και εργοστασιακές αναρτήσεις της KYB.κατάφερε να πλασαριστεί στη 2η θέση της 6ης ειδικής διαδρομής, ενώ το 2020 είχε κερδίσει τη 2η ειδική διαδρομή του αγώνα. Ο τρίτος της παρέας είναι ο 39χρονος Αμερικανός Andrew Scott ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία και έχει στόχο να βελτιώσει την προσωπική του καλύτερη επίδοση που είναι η 6η θέση Γενικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αναβάτες της Yamaha θα έχουν στη διάθεσή τους την εργοστασιακή μοτοσικλέτα WR450F Rally. Το αγωνιστικό μοντέλο έχει αποδείξει την αξιοπιστία του στα τελευταία Rally Dakar, αλλά και στους αγώνες Rally Raid και πλέον είναι ικανή να ανεβάσει τις επιδόσεις τις για να βοηθήσει τους αναβάτες να κατακτήσουν την κορυφή.

Η ομάδα της Yamaha το 2021 στο Dakar.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης