Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια αγωνιστική σεζόν που ξεκινά με αυτογκόλ από τα αποδυτήρια, μιας και πριν καν αρχίσει η δράση άρχισαν τα χειρουργεία για τον Jorge Lorenzo.

Και αυτό γιατί στις 20 Γενάρη και κατά τη διάρκεια προπόνησης με μοτοσυκλέτα motocross, μια πτώση είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό του σκαφοειδούς του αριστερού του χεριού. Όλα αυτά στη Βερόνα της Ιταλίας, με το χειρουργείο να κρίνεται αναπόφευκτο, μεθερμηνευόμενο ως μια ακόμα βίδα τιτανίου στο χέρι του Ισπανού. Και επειδή ενός κακού μύρια έπονται, κρίθηκε απαγορευτική η συμμετοχή του στο επερχόμενο τεστ στη Sepang, που θα λάβει χώρα μεταξύ 6 και 8 Φεβρουαρίου. Τελευταία ευκαιρία δοκιμών για τον άτυχο Jorge θα είναι στις δοκιμές του Κατάρ, 23-25 Φεβρουαρίου, λίγο πριν το άναμμα των αγωνιστικών φώτων της ίδιας πίστας στις 10 Μαρτίου. Το θέμα είναι πως η ανάρρωση είναι επιβεβλημένη, μιας και ήδη πέρυσι προηγήθηκαν 2 τραυματισμοί σε Αραγονία και Ταϊλάνδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μένει να δούμε πόσο χρόνο θα έχει ο teammate του Marc Marquez να προσαρμοστεί στη νέα μοτοσυκλέτα, ειδάλλως το 2019 προμηνύεται δυσοίωνο για το νεοφερμένο αναβάτη του HRC 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης