Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati μάς είχε προϊδεάσει τις προηγούμενες ημέρες για κάτι καινούριο στην γκάμα των Scrambler της. ΤοΤην παρουσίαση του μοντέλου έκανε ο CEO της Ducati NA, Jason Chinnock. ιταλικό εργοστάσιο τελικά παρουσίασε μια νέα έκδοση της οικογένειας των Scrambler την οποία ονομάζει Desert Sled Fasthouse και θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένη παραγωγή το 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη έκδοση του Scrambler έχει να κάνει με τη νίκη της μοτοσικλέτας, σε συνεργασία με τη hipster μάρκα ρουχισμού/εξοπλισμού Fasthouse, στον αγώνα Mint 400 της κατηγορίας Hooligan. Την ειδικά διαμορφωμένη Desert Sled οδήγησε ο έμπειρος αναβάτης Jordan Graham και κέρδισε στις αμμώδεις διαδρομές του αγώνα.

Απολαυστικό στις εκτός δρόμου διαδρομές το νέο Desert Sled Fasthouse.

Μόλις 800 μονάδες θα κατασκευαστούν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοτοσικλέτα παρ΄ όλα αυτά δεν έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το απλό Scrambler Desert Sled. Η Ο αγώνας Mint 400 πραγματοποιείται στο Las Vegas.βασική του αναβάθμιση βρίσκεται στον ειδικό χρωματισμό της μοτοσικλέτας η οποία πλησιάζει εκείνον της αγωνιστικής έκδοσης, ενώ διαφορετική είναι η σέλα με αντιολισθητικό υλικό και τα χρώματα από το λογότυπο της Fasthouse.

Το θετικό της νέας αυτής έκδοσης της Ducati είναι πως δεν ξεφεύγει πολύ σε τιμή. Είναι περίπου 350€ πιο ακριβό από το απλό Desert Sled, κάτι που σίγουρα θα προσελκύσει αρκετούς υποψήφιους αγοραστές της απλής έκδοσης.

Η παρουσίαση του Scrambler από το κατάστημα της Fasthouse στην Αμερική

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον αντίπαλο του BMW S1000XR ετοιμάζει η Ducati

Τρεις αναβάτες MotoGP υποδέχονται το νέο Ducati Monster

Γιλέκο με αερόσακο παρουσίασε η Ducati

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης