Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μπορεί να παρουσιάστηκε μόλις πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο η Ducati ήδη ετοιμάζει την επόμενη γενιά Το 2022 θα δούμε ακόμα περισσότερες εκδόσεις του νέου Multistrada V4.εκδόσεων του Multistrada V4. Έχει διαρρεύσει πρόσφατα πως το ιταλικό εργοστάσιο δουλεύει πάνω σε ένα νέο Pikes Peak V4, αλλά οι τελευταίες εικόνες που έρχονται από το moto.it δείχνουν κάτι εντελώς καινούριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις φωτογραφίες εμφανίζεται ένα Multistrada V4 το οποίο έχει 17 ιντσών εμπρός τροχό, εντελώς ασφάλτινα ελαστικά, δίσκους φρένων 330mm και δαγκάνες της Brembo Stylema όπως το Streetfighter V4. Στο πίσω μέρος η ζάντα είναι επίσης δανεισμένη από το γυμνό μοντέλο της Ducati με φαρδύ ελαστικό 190/55, το ψαλίδι είναι μονόμπρατσο, ενώ ερωτηματικό παραμένει η ανάρτηση, αν είναι ίδια ή έχει μικρότερη διαδρομή.

Μεγάλες διαφορές σε σχέση με το Multistrada V4 που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Το αντίπαλο δέος του S1000XR της BMW

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον κινητήρα ίσως έχουμε μικρή αύξηση της ισχύος από τους 170 ίππους που αποδίδει το Multistrada V4 με τον τετρακύλινδρο των 1.158 κ.εκ. Το ενδιαφέρον του ρεπορτάζ των Ιταλών είναι ότι η μοτοσικλέτα βρέθηκε να δοκιμάζεται δίπλα σε μια BMW S1000XR, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα και τον αντίπαλο τον οποίο στοχεύει αυτή η έκδοση του Multi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρεις αναβάτες MotoGP υποδέχονται το νέο Ducati Monster

Παρουσιάστηκε η Pramac Racing Ducati στο MotoGP

Έξι αναβάτες MotoGP στη σέλα της Ducati Panigale V4

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης