Ο "Γιατρός" μας ξεναγεί στα κεντρικά της VR46

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022, 18:28
Ο "Γιατρός" μας ξεναγεί στα κεντρικά της VR46

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η καινούρια χρονιά του MotoGP βρίσκεται προ των πυλών με τους αναβάτες και τις ομάδες ήδη να βρίσκονται Το 2022 ο Rossi θα αγωνιστεί με Audi στο πρωτάθλημα GT.στην πίστα της Sepang για τις πρώτες δοκιμές του 2022. Μεγάλος απών από το συγκεκριμένο ραντεβού θα είναι ο Valentino Rossi ο οποίος κρέμασε τα... γάντια του τον περασμένο Νοέμβριο και πλέον απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο, το Ράντζο του, την οικογένειά του και σε λίγο τους αγώνες αυτοκινήτου με τους οποίους θα ασχοληθεί το 2022.

Ο Valentino Rossi, πρόσφατα ξενάγησε στις επιχειρήσεις του τον δημοσιογράφο και βραβευμένο με Emmy, Graham Bensinger. Ο Ιταλός θρύλος του MotoGP επισκέφτηκε με τον Bensinger το Ράντζο στο οποίο προπονείται με τους αναβάτες της Ακαδημίας VR46, την Πιτσαρία Da Rossi στην Tavullia και φυσικά στα κεντρικά της VR46 HQ.

Με τους μαθητές του στο Ράντζο της Tavullia.

Ο Rossi δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο καταγωγής του, την Tavullia

Πριν ξεκινήσει η ξενάγηση ο Rossi έδειξε στον δημοσιογράφο το μεγάλο του γκαράζ το οποίο περιλαμβάνει H ομάδα του Ιταλού στο MotoGP ονομάζεται Mooney VR46 Ducati με αναβάτες τους Marco Bezzecchi και Luca Marini.από mini bike Ohvale μέχρι Ducati Panigale V4S, ενώ διαθέτει και ένα ολοκληρωμένο συνεργείο και χώρο εξοπλισμού που εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των αναβατών. Σημαντικότερο κομμάτι της ξενάγησης ήταν τα κεντρικά της εταιρείας ρουχισμού VR46. Στην επιχείρηση εργάζονται περισσότερα από 100 άτομα και η VR46 παράγει περίπου 250 νέα προϊόντα κάθε χρόνο.

Σε καθημερινή βάση φεύγουν προς παράδοση 300-400 προϊόντα από τα κεντρικά με μια μεγάλη γκάμα ρουχισμού και αξεσουάρ. Η VR46 έχει αναλάβει τα παρελκόμενα πολλών αναβατών από τον κόσμο του MotoGP, του WSBK και του motocross, ενώ ξεκίνησε από πέρυσι να μπαίνει και στους οδηγούς της Formula 1. Η επιχείρηση είναι εξαιρετικά κερδοφόρα και ο Rossi πλέον έχει όλο το χρόνο που χρειάζεται για να ασχοληθεί με την VR46.

Το βίντεο της ξενάγησης του Rossi στον Bensinger.

 

Αν επισκεφτείς το χωριό του Rossi στην Ιταλία μην ξεχάσεις να αγοράσεις ένα αξεσουάρ VR46.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Valentino Rossi & Axell Hodges σε ένα απολαυστικό βίντεο

Ο Valentino Rossi σε πρωτάθλημα GT με Audi το 2022

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022, 18:28