Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η καλοκαιρινή διακοπή του πρωταθλήματος MotoGP φέτος είναι αρκετά μεγάλη (5 εβδομάδες), κάτι που Το MotoGP επιστρέφει στο Silverstone στις 7 Αυγούστου.προέκυψε από την ματαίωση του αγώνα στην Φινλανδία. Οι αναβάτες λοιπόν έχουν βρει την ευκαιρία να κάνουν μερικές ημέρες διακοπές, να χαλαρώσουν, πριν επιστρέψουν στις αρχές Αυγούστου για την έναρξη του δεύτερου μέρους του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχουν εκείνοι που έχουν επιλέξει νησιά και παραλίες να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, αλλά υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι προτιμούν να περάσουν τις διακοπές τους στις πίστες. Ο Jack Miller μπορεί να επισκέφτηκε την πατρίδα του την Αυστραλία για να χαλαρώσει, ωστόσο ο αναβάτης της Ducati δεν έχασε την ευκαιρία να οδηγήσει μοτοσικλέτα. Πριν από μερικές ημέρες ο Αυστραλός πήρε μέρος στον αγώνα motocross Battle in the Bush και μάλιστα σε πολλαπλές κατηγορίες.

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Jack Miller (@jackmilleraus)

Ο Miller ήταν πολύ ανταγωνιστικός στον αγώνα και κατάφερε στην κατηγορία Open να τερματίσει στη 2η θέση στο πρώτο σκέλος και να κατακτήσει τη νίκη στο δεύτερο σκέλος. Στον αγώνα των 125 κ.εκ. ανέβηκε στο βάθρο, ενώ η εκδήλωση είχε και έναν αγώνα scrambler τριών ωρών με τον Miller να συνεργάζεται με τέσσερις ακόμα συμπατριώτες του.

Ο Jack Miller στο τέλος του 2022 θα εγκαταλείψει την Ducati και θα μετακομίσει στην KTM για τα επόμενα δύο χρόνια. Στον αγώνα motocross χρησιμοποίησε μοτοσικλέτες της KTM, ωστόσο λόγω του ισχύοντος συμβολαίου του έπρεπε να κολλήσει αυτοκόλλητα της Ducati πάνω στη μοτοσικλέτα, όπως και γραφικά των χορηγών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο δρόμο της επιστροφής ο Marc Marquez

Μετά το MotoGP, η Suzuki αποχωρεί και από τους Αγώνες Αντοχής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης