Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα ευχάριστα νέα που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες όσον αφορά την Kawasaki στη χώρα μας και την H Kawasaki αναφέρει πως χρησιμοποίησε την τεχνογνωσία της από το πρωτάθλημα WorldSSP300.ανάληψη της αντιπροσωπείας από την KSR Hellas, φαίνεται πως έφτασαν μέχρι την… Ιαπωνία. Η Kawasaki παρουσίασε τα νέα μοντέλα Ninja 400 και Z400 για το 2023 τα οποία ακολουθούν τις προδιαγραφές Euro5 και αναμένονται και στην χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο το naked μοντέλο, όσο και το μικρό supersport είναι εξοπλισμένα με έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 399 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 44,8 ίππους και 36,6Nm ροπής. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6τάχυτο μηχανικό, ενώ το σύνολο προσαρμόζεται και σε αναβάτες με δίπλωμα κατηγορίας A2. Στις αναρτήσεις συναντάμε τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός 41mm και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ το πλαίσιο είναι καινούριο σωληνωτό. Στα φρένα βρίσκουμε έναν δίσκο 310mm εμπρός και έναν δίσκο 220mm πίσω τα οποία συνεργάζονται με ABS.

Πρακτικό αλλά και σπορ το νέο Z400 της Kawasaki.

Ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα αξεσουάρ της μοτοσικλέτας είναι το σύστημα Kawasaki Ergo Fit το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη να προσαρμόσει τη θέση οδήγησης ανάλογα με τις ανάγκες του. Το βάρος των δύο μοτοσικλετών είναι 168 κιλά για το Ninja 400 και 167 κιλά για το Z400. Τα δύο νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε δύο χρωματικές επιλογές, πράσινο lime της Kawasaki και γκρι μεταλλικό ή ματ. Για το Z400 θα υπάρχει επίσης μια μαύρη έκδοση, όπως και μια λευκή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δρόμος και πίστα είναι το πεδίο δράσης του Ninja 400.

Η τιμή των δύο μοντέλων ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά σύντομα θα έχουμε νεότερα από την KSR Hellas. Η Kawasaki επιστρέφει με νέα μοντέλα για το 2023 και αναμένεται και στην χώρα μας να επανέλθει δυναμικά στον κόσμο των δύο τροχών. Άλλωστε πρόκειται για μια πολύ σημαντική μάρκα η οποία δεν μπορεί να λείπει από τον μοτοσικλετιστικό κόσμο.

Το βίντεο παρουσίασης του Ninja 400.

 

Το βίντεο παρουσίασης του Z400.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έσκασε βόμβα: Η KSR Hellas αναλαμβάνει την Kawasaki στην Ελλάδα

Kawasaki KLE 250 «γλεντάει» ταχύτερα Superbike στην πίστα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης