Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο οδηγός κάνει τη διαφορά και όχι η μοτοσικλέτα και δενΘυμίζουμε ότι το KLE 250 είχε απόδοση 35 ίππους, περίπου 100 λιγότερους δηλαδή από πολλές μοτοσικλέτες στην πίστα. έχουν άδικο. Ένας σωστός, γρήγορος και εκπαιδευμένος αναβάτης είναι ικανός να κινηθεί πολύ πιο γρήγορα από έναν μέτριο αναβάτη ακόμα και αν ο δεύτερος διαθέτει πιο γρήγορη και ικανή μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα και ένας αναβάτης ενός Kawasaki KLE 250. Σε κάποιο track day στην πίστα των Σερρών ο συγκεκριμένος αναβάτης βρίσκεται να κινείται ανάμεσα σε superbike και σπορ μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, αλλά αυτό δεν τον επηρεάζει ιδιαίτερα. Με το «ταπεινό» του KLE αρχίζει να κινείται πολύ πιο γρήγορα από τους περισσότερους στην πίστα προσπερνώντας τους από κάθε πιθανό σημείο.

Προφανώς, ο εν λόγω αναβάτης ήταν έμπειρος και καλός γνώστης της πίστας σε αντίθεση με τους υπόλοιπους αναβάτες που ίσως να έκαναν για πρώτη φορά κάποιο track day ή να είχαν μικρή εμπειρία. Όπως και να έχει, αξίζει ο κόπος να ρίξετε μια ματιά στο βίντεο για να διαπιστώσετε ότι τα… χέρια είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης