Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το θέατρο της Φιλαρμονικής της Verona στην Ιταλία επέλεξε η δορυφορική ομάδα της Yamaha να Με συνοδεία κλασικής μουσικής έγινε η παρουσίαση της ομάδας.παρουσιάσει τα χρώματα της μοτοσικλέτας και τους αναβάτες στο MotoGP του 2022. Η πρώην ομάδα της Petronas άλλαξε χορηγό και φιλοσοφία για τη νέα χρονιά και πλέον θα ονομάζεται Yamaha RNF WithU.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναβάτες της ομάδας για το 2022 είναι ο πολύ έμπειρος Andrea Dovizioso και ο νεοφερμένος κατευθείαν από την Moto3, Darryl Binder. Η παρουσίαση συνοδεύτηκε από την σοπράνο Francesca Dotto και τον τενόρο Leonardo Cortellazzi και μετά την ηχητική πανδαισία αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα της μοτοσικλέτας που είναι το μαύρο και το μπλε.

Το νούμερο 4 είναι του Dovizioso και το νούμερο 40 του Binder.

Οι προσδοκίες είναι υψηλές για τον Dovizioso

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Razlan Razali εξασφάλισε για το 2022 εργοστασιακή υποστήριξη για τον Andrea DoviziosoΗ ομάδα θα έχει εργοστασιακή υποστήριξη από την Yamaha. με αποτέλεσμα η Yamaha M1 του να είναι ίδια με εκείνη των Fabio Quartararo και Franco Morbidelli για τη νέα σεζόν. Στο πλευρό του Dovizioso θα είναι ο έμπειρος αγωνιστικός διευθυντής Wilco Zeelenberg και οι στόχοι που έχουν θέσει είναι υψηλοί. Μάλιστα για τον Dovizioso δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικός και θα μπορέσει να παλέψει για νίκες και βάθρα.

“Είμαι πραγματικά έτοιμος για αυτήν τη χρονιά”, είπε ο έμπειρος Ιταλός Andrea Dovizioso. “Είναι σημαντικό που ξεκίνησα πέρυσι τη χρονιά και έκανα πέντε αγώνες για να μάθω τη Yamaha που είναι διαφορετική με αυτό που είχα συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Είμαι πεπεισμένος ότι θα με βοηθήσει στην προσέγγισή μου στους αγώνες του 2022 καθώς γνωρίζω περισσότερα για τη μοτοσικλέτα, τους μηχανικούς και την ομάδα γενικά. Ανυπομονώ για τις δοκιμές της Μαλαισίας”.

Πολύ κοντά στα χρώματα της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha είναι η RNF WithU.

Μαζί με την παρουσίαση της ομάδας MotoGP, η RNF WithU παρουσίασε και την ομάδα της στο πρωτάθλημα MotoE με ηλεκτρικές μοτοσικλέτες. Οι αναβάτες της ομάδας για το 2022 θα είναι οι Niccolo Canepa και Braldey Smith.

Το βίντεο παρουσίασης της Yamaha WithU RNF.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Danilo Petrucci μετακομίζει στο MotoAmerica

Αναβλήθηκε η παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας MotoGP της Ducati

Η πρώτη παρουσίαση ομάδας MotoGP 2022 ανήκει την Gresini Ducati

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης