Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι άνθρωποι της τέχνης, του αθλητισμού και του πολιτισμού έχουν ιδιαίτερη σχέση με τη μοτοσικλέτα καθώς έχει παρατηρηθεί ότι προτιμούν τα δίκυκλα για τις μετακινήσεις τους. Ο Μάκης Παπαδημητρίου είναι ένας από αυτούς και μάλιστα έκανε δικό του πρόσφατα ένα SYM VF185. Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει μεγάλη ιστορία στους δύο τροχούς έχοντας μάλιστα εργαστεί στον χώρο ως δημοσιογράφος ειδικού Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάκης Παπαδημητρίου έχει αλλάξει πολλές μοτοσικλέτες και μετά από αμέτρητα χιλιόμετρα αποφάσισε να εμπιστευτεί τις καθημερινές του μετακινήσεις στο SYM VF 185. Εκείνο που προσέλκυσε περισσότερο τον ηθοποιό είναι η πρακτικότητα της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας η οποία συνδυάζει τα κορυφαία χαρακτηριστικά χρηστικότητας ενός παπιού, με δυναμικές επιδόσεις, ασφάλεια και οικονομία.

Συνδυασμός αναλογικών και ψηφιακών οργάνων.

Πρόσφατα, ο βραβευμένος ηθοποιός χρησιμοποίησε το νέο scooter Zontes M310 για τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνοντας την άνεση, την πρακτικότητα και φυσικά τις επιδόσεις από τον πολύ ισχυρό κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το SYM VF185 είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 183 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 18,5 ίππους και 16,1Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ψεκασμού της Keihin, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι έξι σχέσεων με συμπλέκτη. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 30mm εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ στα φρένα συναντάμε δίσκο 250mm εμπρός και δίσκο 200mm πίσω με ABS. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με tubeless ελαστικά, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 6 λίτρα.

Το SYM VF 185 μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 3.175€.

Κλειδαριά ασφαλείας για καλύτερη προστασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διακοπές με Zontes M310 θα κάνει ο ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου

Αγγίξαμε το SYM Joyride 300 16″

Το ηλεκτρικό Versus 125 e βάζει τέλος στους περιορισμούς αστικής μετακίνησης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης