Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Daytona έχει στην γκάμα της δύο πολύ όμορφα και ποιοτικά μοντέλα στην κατηγορία των 125 κ.εκ. Με την Με κρυφό φωτισμό στους διακόπτες το U1 125.καινούρια νομοθεσία ισοδυναμίας των αδειών οδήγησης αυτοκινήτου και μικρής μοτοσικλέτας 125 κ.εκ. μπορείς πλέον εύκολα να λύσεις το πρόβλημα της αστικής μετακίνησης με τα U1 125 και G125 της Daytona.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο μοντέλα μπορεί να έχουν διαφορετική φιλοσοφία και προσανατολισμό, ωστόσο μοιράζονται βασικά στοιχεία όπως τον κινητήρα, το πλαίσιο και τις αναρτήσεις. Το μηχανικό σύνολο των 124,7 κ.εκ. είναι υγρόψυκτο με απόδοση 14,7 ίππους και 13 Nm ροπής. Είναι φυσικά προδιαγραφών Euro5 με δύο χαρτογραφήσεις ECO και SPORT, με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και πολύ ομαλή λειτουργία.

Οι καθρέπτες στην περίπτωση του G125 είναι ενσωματωμένοι στο τιμόνι.

Κινητήρας Euro5 με 14,7 ίππους και τρομερή οικονομία στο καύσιμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλαίσιο τόσο του G125 όσο και του U1 125 είναι κοινό, το ίδιο και οι αναρτήσεις με ανεστραμμένο Το ρεζερβουάρ του U1 125 έχει χωρητικότητα 12,5 λίτρα.πιρούνι εμπρός 37mm και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Στα φρένα συναντάμε δίσκους εμπρός και πίσω 300mm και 230mm αντίστοιχα με ABS δικάναλο της Bosch. Οι ζάντες είναι 17 ιντσών και τα ελαστικά tubeless.

Στην περίπτωση του G125 έχουμε να κάνουμε με ένα πανέμορφο scrambler με ρετρό αισθητική. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 20 λίτρα για τεράστια αυτονομία, ενώ διαθέτει LED φωτιστικά σώματα και DRL φώτα ημέρας. Χαρακτηριστικοί είναι οι ενσωματωμένοι καθρέπτες στο τιμόνι για πιο έντονη cafe racer αισθητική, ενώ η σέλα είναι δύο επιπέδων και εκείνη με έντονο το ρετρό στοιχείο.

Πολύ διασκεδαστικό στην πόλη το U1 125.

Οι ζάντες του U1 125 είναι με ακτίνες, αλλά με tubeless ελαστικά

Στην περίπτωση του U1 125 έχουμε να κάνουμε με ένα σύγχρονο σπορ adventure μοντέλο. Δυνατό του σημείο είναι οι μικρές διαστάσεις και η επιθετική εμφάνιση, στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει. Είναι εξοπλισμένο με LED φώτα, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, δύο USB θύρες φόρτισης και LCD οθόνη, ενώ έχει ενσωματωμένες προστατευτικές μπάρες και χούφτες χεριών.

Η τιμή του U1 125 είναι στα 2.895€, ενώ η τιμή του G125 είναι στα 2.645€.

Τα δύο μοντέλα της Daytona μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Όλα τα στοιχεία για το Daytona U1 125
Όλα τα στοιχεία για το Daytona G125

Όμορφη και σύγχρονη LCD οθόνη με άφθονες πληροφορίες για τον αναβάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο νέος σύμμαχος στις αστικές μετακινήσεις σου είναι το Daytona M9 50

Η Γκοργκόλης Α.Ε. φέρνει στην Ελλάδα τη Segway Powersports

Το νέο Daytona DY125RS με κινητήρα Euro5

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης