Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ανά τακτά χρονικά διάστημα ξεπηδάνε διάφορα ηλεκτρικά μοντέλα motocross και enduro, κυρίως από την Varg σημαίνει δυνατός λύκος στα σουηδικά!Αμερική. Αυτήν τη φορά είχαμε μια νέα πρόταση στις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες εκτός δρόμου από την Stark Future μια εταιρεία Start Up με έδρα της Βαρκελώνη και ρίζες στη Σουηδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα ένα πολύ εντυπωσιακό μοντέλο το οποίο ονόμασε Varg. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό motocross το οποίο είναι εφοδιασμένο με ένα πολύ ισχυρό ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 80 ίππων! Ναι, καλά είδατε, μιλάμε για 80 ηλεκτροκίνητους ίππους και τεράστια ροπή η οποία έρχεται ακαριαία στον πίσω τροχό.

Σύγχρονη τεχνολογία, εκρηκτικές επιδόσεις και εκλεπτυσμένα υλικά για το Varg.

Η τιμή της μοτοσυκλέτας υπολογίζεται στα 11.900€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημαντικό στην περίπτωση του Varg είναι ότι ο αναβάτης θα έχει την επιλογή να προσαρμόσει την ισχύ Τα ψηφιακά όργανα είναι το… smartphone σου από το οποίο ελέγχεις όλες τις λειτουργίες της μοτοσυκλέτας.της μοτοσικλέτας στα μέτρα του. Δηλαδή μπορεί η μοτοσυκλέτα να έχει την ισχύ ενός 125αριού όποτε το θελήσει ή ενός 450 όταν θέλει περισσότερη ισχύ. Επίσης, μπορεί να επέμβει στην καμπύλη απόδοσης, στο φρένο του κινητήρα, στο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και στην απόκριση του γκαζιού.

Τα εντυπωσιακά πάντως δεν σταματούν εκεί. Το πλαίσιο και το ψαλίδι της μοτοσικλέτας είναι από μαγνήσιο, ανθρακονήματα, και αλουμίνιο, οι αναρτήσεις ποιοτικές, ενώ το βάρος της μοτοσυκλέτας είναι μόλις 110 κιλά! Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 6kWh και προσφέρει αυτονομία 80-100 χιλιομέτρων, ενώ η τιμή του στην Ευρώπη θα καθοριστεί λίγο κάτω από τις 12.000 ευρώ.

Βίντεο παρουσίασης του νέου ηλεκτρικού μοντέλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήρθε στην Electromove το ηλεκτρικό scooter Ray 7.7

Από το Zero MX στο Zero FX

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης