Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τη νέα 250CL-X της CFMoto την είχαμε γνωρίσει στις αρχές του 2022 όταν η κινεζική μάρκα είχε δώσει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του μοντέλου. Πρόκειται για το νέο μέλος της οικογένειας των CL-X το οποίο έχει την ξεχωριστή νέο ρετρό εμφάνιση και την εξαιρετική οδική συμπεριφορά της 700CL-X Heritage, αλλά και όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία που φοράει η μεγάλη της αδερφή, όπως τα ξεχωριστά φώτα LED, τη vintage σέλα, την όρθια θέση οδήγησης, τα ψηφιακά όργανα και τον συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ελαφρύ βάρος των 155 κιλών αναδεικνύει την απόδοση του μονοκύλινδρου, υγρόψυκτου κινητήρα των 26 ίππων με τη ροπή να αγγίζει τα 22 Nm καλές επιδόσεις κορυφαίες για την κατηγορία. Με μήκος 2020 mm, πλάτος 835 mm, ύψος 1.138 mm και μεταξόνιο 1.365 mm έχει μια θέση οδήγησης που ταιριάζει απόλυτα στον σωματότυπο του μέσου Έλληνα, δημιουργώντας μια μοτοσικλέτα προκλητική, γρήγορη και εργονομική, που είναι κατασκευασμένη για να διασκεδάζει καθημερινά τον αναβάτη.

Στην Ελλάδα αναμένεται στα μέσα Σεπτεμβρίου και είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία σε τιμή γνωριμίας 4.090€, σε δύο χρώματα: Nebula White (λευκό) και Nebula Black (μαύρο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βίντεο παρουσίασης του 250 CL-X

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης