Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

H SYM είναι από τις εταιρείες που γνωρίζουν καλά πως να κατασκευάζουν χρηστικά δίκυκλα πόλης και αυτόΗ τιμή του νέου FNX 125 είναι 2.695 ευρώ! αποδεικνύεται τόσο από την εξαιρετική πορεία τους στην Ευρώπη όσο και από τα ποιοτικά προϊόντα που βρίσκει κανείς στην γκάμα της. Στην Ελλάδα η μάρκα από την Ταϊβάν έχει κερδίσει το αγοραστικό κοινό καθώς τα scooter της έχουν μεγάλη ζήτηση έχοντας διασφαλίσει ένα σημαντικό τρίπτυχο που είναι η οικονομία, η τεχνολογία και η ποιότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η SYM αποφάσισε να δημιουργήσει το βίντεο προώθησης του νέου της scooter FNX 125 στην Ελλάδα τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο της εξαιρετικές σχέσεις με τη χώρα μας. Η SYM εκθειάζει στο βίντεο τον ελληνικό πολιτισμό και την φιλοσοφία των Ελλήνων ως προς το ανθρώπινο σώμα και την τέχνη παραλληλίζοντας σε πολλά σημεία τα κορυφαία στοιχεία του ελληνισμού με το νέο της scooter.

Το βίντεο που γυρίστηκε στην Ελλάδα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμορφο και πρακτικό

Το FXN 125 δύσκολα το μπερδεύεις με κάποιο άλλο scooter, ιδιαίτερα από το εμπρός φωτιστικό σώμα LED Το επίπεδο πάτωμα και το ύψος σέλας 765mm κάνουν την πρόσβαση πανεύκολη στο FNX 125.το οποίο συνοδεύεται από έντονα περιφερειακά του προβολέα φώτα ημέρας DRL. Το ίδιο ξεχωριστό είναι και το πίσω φωτιστικό σώμα σχήματος U με τα φώτα πέδησης να έχουν τρισδιάστατη εμφάνιση. Οι διαστάσεις του scooter είναι μικρές δίνοντάς του προβάδισμα στην κίνηση της πόλης, έχοντας ταυτόχρονα ευρύχωρη θέση οδήγησης και άνεση χάρη στο επίπεδο πάτωμα.

Ο κινητήρας του FNX 125 είναι ένας νέος αερόψυκτος, μονοκύλινδρος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11,5 ίππους και 10,3Nm ροπής. Η SYM έχει εξοπλίσει το FNX με σύστημα A.L.E.H. το οποίος δεν επιτρέπει την ανύψωση του κινητήρα κατά τις επιταχύνσεις χάρη σε μια ειδική ανάρτηση στον κινητήρα προσφέροντας σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και διπλή ρυθμιζόμενη ως προς την προφόρτιση πίσω ανάρτηση, ενώ στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο 226mm εμπρός και έναν δίσκο 220mm πίσω με συνδυασμένο σύστημα πέδησης CBS.

Τα φρένα διαθέτουν συνδυασμένο σύστημα πέδησης CBS.

Οι τροχοί είναι 12 ιντσών

Το βάρος του scooter είναι μόλις 125 κιλά και το ρεζερβουάρ καυσίμου έχει χωρητικότητα 6,2 λίτρα το οποίο προσφέρει εξαιρετική αυτονομία χάρη στην χαμηλή κατανάλωση (2,4 L/100Km σύμφωνα με την SYM). Στον εξοπλισμό το FNX τα πάει περίφημα καθώς διαθέσει ψηφιακή οθόνη LCD με όλες τις πληροφορίες και αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας, εύκολο άνοιγμα σέλας με διακόπτη δίπλα στον κεντρικό διακόπτη, χώρο αποθήκευσης για ένα full face κράνος και θύρα φόρτισης USB για το smartphone.

Δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω.

Το νέο FNX 125 είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς, μπλε και γκρι στην τιμή των 2.695€ και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της SYM.

Όλα τα στοιχεία για το SYM FNX 125 ΕΔΩ.

Το βίντεο παρουσίασης του SYM FNX 125.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Phos» στο τούνελ των ηλεκτρικών scooter από την Daytona

New kid in the block από την SYM με το FNX 125

Τον Μάιο αναμένεται στην Ελλάδα το SYM NH-T300 στην τιμή των 3.895€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης