Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στις αρχές του 2020 κάποιοι από τους ιδιοκτήτες μοτοσικλετών Voge αποφάσισαν να δημιουργήσουν τον δικό Η Voge είναι η premium μάρκα του κολοσσού Loncin στην Κίνα.τους “κοινό τόπο” προκειμένου να ανταλλάσουν απόψεις για τις αγαπημένες μοτοσικλέτες τους και να συζητούν για νέα μοντέλα και δραστηριότητες της εταιρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τη δημιουργία του Voge Moto Club Hellas και πλέον η λέσχη έχει εδραιωθεί με πολλές δραστηριότητες, εκδρομές και συναντήσεις. Μάλιστα, η ελληνική λέσχη είναι η πρώτη τόσο στην Ευρώπη όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Συναντήσεις και εκδρομές είναι μέσα στο "μενού" της λέσχης.

Η εγγραφή είναι ελεύθερη και μόνο για ιδιοκτήτες Voge

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη η λέσχη έχει πραγματοποιήσει πολλές συναντήσεις και εκδρομές, ενώ έχει διοργανώσει και εθελοντική Η Voge λανσάρει αυτήν την εποχή το κορυφαίο της 650 DSX.αιμοδοσία για τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία. Πέντε εκδρομές έχουν πραγματοποιηθεί μέσα στο 2021 και φυσικά οι δράσεις συνεχίζονται δυναμικά.

Στόχος της λέσχης είναι να φέρει σε επαφή τους ιδιοκτήτες προκειμένου να έχουν μια “παρέα” για να εμπλουτίσουν την οδηγική τους εμπειρία, αλλά και να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την Voge. Η εγγραφή στη λέσχη είναι ελεύθερη και αφορά μόνο ιδιοκτήτες Voge. Περισσότερες πληροφορίες για τη λέσχη ΕΔΩ.

Βόλτες σε Κόρινθο, Εύβοια και Αττική έχουν ήδη διοργανωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ελλάδα το πολυαναμενόμενο Voge 650 DSX

Αναβαθμίζει το ρετρό 300AC της Voge με έκδοση scrambler

Ποια εταιρεία διοργανώνει test rides σε 10 πόλεις της Ελλάδας;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης