Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η VMoto το 2021 πραγματοποίησε μια εκδήλωση την οποία ονόμασε Pro Days στην πίστα του Misano και Θα υπάρχει δυνατότητα βόλτας στην πίστα με διθέσια μοτοσικλέτα της Ducati.έδωσε την ευκαιρία σε φίλους της μάρκας, δημοσιογράφους και συνεργάτες να περάσουν μια υπέροχη ημέρα στην πίστα με ιδιαίτερους καλεσμένους. Η συγκεκριμένη εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και η VMoto – Super Soco αποφάσισε να καθιερώσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση και το 2022 να την απογειώσει μεταφέροντας τη δράση στην πίστα του Mugello.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας θα παραβρεθούν στην ιταλική πίστα και θα απολαύσουν οδήγηση, μουσική, events, φαγητό και χαλαρές στιγμές γεμάτες μοτοσικλέτα. Στην εκδήλωση είναι καλεσμένοι μεταξύ άλλων και θρύλοι των δύο τροχών όπως ο Jorge Lorenzo, ο Troy Bayliss, ο Marco Lucchinelli, ο Dario Marchetti, ο Michele Pirro οι οποίοι θα οδηγήσουν στην πίστα μαζί με τους επισκέπτες.

Ο Jorge Lorenzo θα βρίσκεται στο Mugello για το Pro Days 2022.

Μαζί με τις εκδηλώσεις της πρώτης ημέρας, η VMoto, τη δεύτερη ημέρα, θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας. Μάλιστα για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί το πρωτότυπο F01 και θα υπάρχει η δυνατότητα οδήγησης του νέου ηλεκτρικού μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχέδιο του F01 της VMoto που θα δούμε στο Pro Days.

Το διήμερο 25-26 Ιουλίου ανήκει στην VMoto και το Mugello θα «ηλεκτριστεί» με τα ποιοτικά μοντέλα της μάρκας. Θυμίζουμε ότι τα μοντέλα της Super Soco μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway στην Ελλάδα.

Βίντεο παρουσίασης του Pro Days 2022.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Benelli και Super Soco στην Βαγιανέλης Α.Ε.

Ο ηλεκτρικός «περιπλανώμενος» της Super Soco

Ένα scooter Super Soco αφιερωμένο στον Jorge Lorenzo

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης