Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η συνεργασία της Triumph με την ινδική Bajaj ολοκληρώθηκε με επιτυχία φέτος και μια σειρά από μοντέλα Η Bajaj θα βάλει την Triumph στις μικρές μοτοσικλέτεςέχουν σχεδιαστεί προκειμένου να μπουν δυνατά στην αγορά το 2021. Παρόλα αυτά, η κατάσταση με την πανδημία έχει καθυστερήσει τις διαδικασίες με αποτέλεσμα να έχουμε καθυστέρηση στις διαδικασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ινδία, η παραγωγή των μοτοσικλετών θα μεταφερθεί το 2023 καθώς οι συνθήκες της αγοράς δεν ευνοούν κινήσεις κατασκευής και παρουσίασης νέων μοντέλων.

Τα μεγάλου κυβισμού μοντέλα δεν θα απασχολήσουν την Bajaj καθώς θα παραμείνουν στα χέρια της Triumph

Ίσως δούμε και “μικρό” Tiger ή Street Triple

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνεργασία Triumph και Bajaj έχει στόχο την κατασκευή μοτοσικλετών οι οποίες εκτός από την Ινδία, θα απευθύνονται και στην Ευρώπη. Η γκάμα θα εμπλουτιστεί με κλασικές ρετρό μοτοσικλέτες μεσαίου και μικρού κυβισμού, 300 με 400 κ.εκ. και με μικρά χρηστικά μοντέλα για καθημερινή μετακίνηση όπως το CB350 της Honda. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε και μια σειρά μικρότερων Tiger και Street Triple στα 250 κ.εκ. τα οποία θα γίνουν οι entry level μοτοσικλέτες της βρετανικής φίρμας.    

Αναμένουμε μέσα στο 2021 να έχουμε νεότερα και ίσως κάποια πρώτα δείγματα γραφής της συνεργασίας δύο μεγάλων εταιριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζει επίθεση η Triumph με σύμμαχο την Bajaj

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης