Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Βρισκόμαστε στον Νοέμβριο του 2021 και ήδη η Kawasaki αρχίζει να μας πλασάρει τη μεγάλη γιορτή που Στην EICMA ίσως η Kawasaki μας έχει έτοιμη κάποια ευχάριστη έκπληξη.ετοιμάζει για την επόμενη χρονιά. Το 2022 θα σημάνει τα 50 χρόνια ζωής της εικονικής σειράς μοντέλων Z και η Kawasaki ξεκινάει από νωρίς τα “εορταστικά” βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο από αυτά κυκλοφόρησε ήδη και παρότι είναι πολύ μικρό και δεν δείχνει πολλά πράγματα, μας βάζει στη φιλοσοφία των επετειακών Z. Στο βίντεο εμφανίζεται το πλαϊνό μέρος της θρυλικής Z1 της δεκαετίας του 1970 στην οποία η Kawasaki οφείλει την είσοδό της στις σπορ μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού απέναντι στις Honda, Yamaha και Suzuki.

Το 2022 θα είναι η χρονιά του "Z".

Ίσως, δούμε και μια scrambler έκδοση του Z το 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από μερικούς μήνες η Kawasaki μας παρουσίασε μια ειδική έκδοση ZE της Z900RS, ενώ μόλις πριν απόΔεν αποκλείεται να δούμε εντελώς καινούρια μοτοσικλέτα το 2022 στην οικογένεια Ζ. μερικές εβδομάδες μας χάρισε το Z650RS το οποίο μοιάζει περισσότερο από κάθε άλλο στα μοντέλα των 70’s. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι το 2022 θα δούμε εκδόσεις επετειακές των 50 χρόνων Z στα Z900RS και Z650RS, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και ένα εντελώς νέο μοντέλο από την Kawasaki.

Αυτό που θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη είναι μια scrambler έκδοση του Z η οποία θα έρθει πιο κοντά στη δεκαετία του 1970 και συνάμα θα προσφέρει κάτι καινούριο στην γκάμα της Kawasaki. Αναμένουμε πολλά και σπουδαία πράγματα από το εργοστάσιο του Akashi το 2022.

Το teaser βίντεο της Kawasaki.

 

Αυτό είναι το τελευταίο μοντέλο Z650RS της σειράς Z με ρετρό αισθητική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Kawasaki γιορτάζει τα 125 χρόνια της με δύο αξεπέραστες ρετρό Ninja ZX-10R

Πρώτες επίσημες εικόνες της υβριδικής Kawasaki Ninja

Το Z900 της Kawasaki αποκτά έκδοση SE για το 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης