Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ninebot είναι μια κινεζική εταιρεία η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε τη νέα γκάμα ηλεκτρικών μοτοσικλετών της. Αυτό δεν είναι κάτι το πρωτοποριακό ή το περίεργο. Αυτό όμως που θα μας κάνει να ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε είναι η τιμή ενός από τα scooter της φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ninebot A30C κοστίζει στην Κίνα μόλις 300€. Είναι φυσιολογικό να σκεφτείτε ότι θα πρόκειται για ένα μέτριας ποιότητας scooter παρέχοντας ελάχιστη ασφάλεια και τεχνολογία. Θα απογοητευτείτε όμως καθώς το A30C είναι ένα εξαιρετικό scooter που διαθέτει αρκετές από τις τεχνολογίες που συναντάμε σε ακριβότερα μοντέλα.

Το scooter θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με το smartphone καθώς από εκεί θα ελέγχονται τα πάντα.

Το scooter που θα λειτουργεί μέσω smartphone

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ninebot είναι συνδεδεμένο με ένα σύστημα cloud το οποίο συλλέγει πληροφορίες από διάφορους αισθητήρες σε πραγματικό χρόνο. Η λειτουργία του scooter, λοιπόν, παρακολουθείται συνεχώς για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, ενώ υποστηρίζει και αναβαθμίσεις που δίνει η εταιρεία σε τακτά χρονικά διαστήματα… σαν το smartphone σας!

Το Ninebot διαθέτει συστήματα ασφάλειας της ADAS και εξειδικευμένη εφαρμογή. Η συγκεκριμένη εφαρμογή επιτρέπει τη χρήση του scooter χωρίς κλειδί και αντικλεπτικό σύστημα, ενώ παρέχει όλες τις πληροφορίες του scooter. Τα μηχανικά μέρη έχουν επίσης ενδιαφέρον καθώς το πλαίσιο είναι ατσάλινο, οι τροχοί αλουμινένιοι και οι μπαταρίες προσφέρουν αυτονομία 40 χιλιομέτρων, ενώ ο βάρος του είναι μόλις 54 κιλά!

Η παρουσίαση του Ninebot A30C

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επεκτείνεται η συνεργασία Super Soco και Jorge Lorenzo

Συμφωνία Piaggio και Trimble για βοηθητικά ρομπότ

Η ηλεκτρική μοτοσικλέτα που καθαρίζει τον αέρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης