Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η λέξη πολυτέλεια, η λέξη ασφάλεια και η λέξη ποιότητα είναι συνώνυμα με την μάρκα κρανών Shoei. Η Ιαπωνική φίρμα από τα τέλη του 1959 όταν και ιδρύθηκε κατασκευάζει απρόσκοπτα κορυφαία προϊόντα μοτοσικλέτας για την ασφάλεια του αναβάτη. Τα κράνη της Shoei συνεχίζονται ακόμα και σήμερα να κατασκευάζονται από ειδικούς τεχνικούς στο χέρι προκειμένου κάθε λεπτομέρεια να είναι προσεγμένη, ενώ η τεχνολογία που χρησιμοποιεί το εργοστάσιο είναι γεμάτη καινοτομίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πολλά σχέδια, ποιοτικά προϊόντα

Στην EICMA 2021 όπως πάντα η ιαπωνική φίρμα θα μας παρουσιάσει όλα τα νέα της προϊόντα και ιδιαίτερα 65 άνθρωποι ασχολούνται με την κατασκευή ενός κράνους στη Shoei!την κορυφαία σειρά της NXR2. Το κράνος το οποίο εμπιστεύεται ο πολυπρωταθλητής MotoGP Marc Marquez έχει συγκεντρώσει όλη την κορυφαία τεχνολογία της Shoei η οποία συνδυάζεται με κορυφαία υλικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο κράνος είναι ελαφρύ (1.350g), είναι πολύ ισχυρό, προστατεύει από τον ήχο, αλλά και το νερό. Δυνατό του σημείο επίσης είναι η αεροδυναμική σχεδίαση, ενώ διαθέτει σύστημα ασφάλειας έκτακτης ανάγκης στο άνοιγμα (EQRS). ΤΟ NXR2 βγαίνει σε 18 διαφορετικές χρωματικές επιλογές και με ειδικά γραφικά προκειμένου να ταιριάξει στις ανάγκες και το στυλ του κάθε αναβάτη.

Στην EICMA αναμένουμε να δούμε όλα τα νέα μοντέλα της φίρμας με τα κορυφαία X-Spirit III, GT-A και πολλά ακόμα. Τα προϊόντα της SHoei θα τα βρείτε στο κατάστημα Tzortzopoulos.

Τα σχέδια στα κράνη του Marc Marquez.

 

Με την υποστήριξη της Dion Tours  και της Sky Express.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κράνος του πρωταθλητή Fabio Quartararo

Πωλείται MotoGP μοτοσικλέτα από την εποχή της “ντροπής”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης