Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Zero Motorcycles διαθέτει στην γκάμα της πολύ ποιοτικές ηλεκτρικές μοτοσικλέτες με υψηλού επιπέδου τεχνολογία, δυναμικές επιδόσεις και εξαιρετικά επίπεδα αυτονομίας. Ανάμεσα στην γκάμα των μοντέλων της συναντάμε ένα πολύ ικανό δίκυκλο διπλής χρήσης που είναι και το πιο προσιτό οικονομικά να αποκτήσει κάποιος. Πρόκειται για το FX, ένα dual purpose μοντέλο το οποίο θα σε συνοδεύσει τόσο στις καθημερινές σου μετακινήσεις όσο και στις βόλτες που θα επιλέξεις να κάνεις στη φύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το FX είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα Z-Force 75.5 απόδοσης 44 ίππων και 106Nm ροπής. Το σύνολο είναι ικανό να δώσει τελική ταχύτητα 137Km/h στη μοτοσικλέτα με την αυτονομία σε αστικό πεδίο να φτάνει τα 146 χιλιόμετρα. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 7,2kWh και είναι ικανή να φορτιστεί σε οικιακή πρίζα σε περίπου 9 ώρες. Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης ταχυφορτιστή ο οποίος μειώνει τη φόρτιση σε περίπου 3,5 ώρες.

Ικανό σε χώμα και σε άσφαλτο το FX.

Η Zero FX είναι εξοπλισμένη με αναρτήσεις της Showa έχοντας ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41mm εμπρός με όλες τις ρυθμίσεις και ένα μονό αμορτισέρ πίσω επίσης με όλες τις ρυθμίσεις. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 240mm εμπρός και έναν δίσκο 240mm πίσω με δαγκάνες της J.Juan και ABS της Bosch. Οι τροχοί είναι 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω με ακτινωτές ζάντες και ελαστικά διπλής χρήσης για εύκολη πρόσβαση σε χωμάτινες διαδρομές, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 131 κιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιο χαρακτηριστικό στη σχεδίαση είναι οι διπλοί προβολείς εμπρός.

Η τιμή του Zero FX είναι στα 14.400€ και μπορείτε να το βρείτε στην Electromove. Η Zero για το 2022 προσφέρει και τρία μοντέλα σε έκδοση 11kW τα οποία μπορεί να οδηγηθούν από αναβάτες με δίπλωμα αυτοκινήτου, τηρώντας φυσικά τις κατάλληλες προϋποθέσεις ισοδυναμίας άδειας οδήγησης. Πρόκειται για τα FXE, S και DS τα οποία μπορεί να απολαύσει ο καθένας.

Τιμοκατάλογος 2022.

Το βίντεο παρουσίασης των μοντέλων 11kW της Zero.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εθιστική Zero SR/F μας βάζει στην… πρίζα!

Ήρθε στην Electromove το ηλεκτρικό scooter Ray 7.7

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης