Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία ακόμα νίκη, την 90η της καριέρας του κατέκτησε στην πίστα του Mugello στην Ιταλία ο Lewis Hamilton.  Ο Δύο φορές είχαμε διακοπή αγώνα…πιλότος της Mercedes έδειξε πως σε ακόμα έναν αγώνα δεν έχει αντίπαλο και για να αλλάξει κάτι στο φετινό πρωτάθλημα θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω.

Από τη μία ο Βρετανός κατέκτησε μία ακόμα πρώτη θέση αλλά από την άλλη αυτό που έμεινε από την Ιταλία ήταν τα πολλά απρόοπτα. Δύο κόκκινες σημαίες, χρονική διάρκεια σχεδόν 2,5 ώρες (συνολικά), 8 εγκαταλείψεις και προσπεράσεις.

Αξιοσημείωτη η εγκατάλειψη του Verstappen που με το καλημέρα έδειξε πως είναι σε θέση να κερδίσει (πέρασε στην εκκίνηση τον Βρετανό), αλλά ο κινητήρας «έκοψε» ταχύτητα και το αποτέλεσμα ήταν να εγκαταλείψει έχοντας λίγο πριν έρθει σε επαφή με άλλα μονοθέσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την 90η νίκη τη καριέρας του κετέκτησε ο Hamilton Και πλέον βρίσκεται μία πίσω από τις νίκες του Schumacher...

Πρώτη φορά βάθρο

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο έτερος πιλότος της Mercedes Valtteri Bottas που στο τέλος προσπάθησε να πλησιάσει τον Hamilton δεν τα… κατάφερε.

Το βάθρο συμπλήρωσε o Albon με Red Bull κατακτώντας το πρώτο βάθρο της καριέρα του.

Ferrari στην 8η και 10η θέση

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Ricciardo με Renault και στην πέμπτη ο Perez με Racing Point. Ακολούθησαν Μετά την Ιταλία η συνέχεια είναι στη Ρωσία…Norris και Kvyat με McLaren και AlphaTauri αντίστοιχα.

Ο Leclerc με Ferrari το μόνο που κατάφερε ήταν να τερματίσει 8ος  ενώ ο Vettel με τη δεύτερη Ferrari συμπλήρωσε την δεκάδα έχοντας μπροστά του τον Raikkonen με Alfa Romeo.

Η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 θα συνεχιστεί στις 27 Σεπτεμβρίου στη Ρωσία.

 

 

Τα τελικά αποτελέσματα από το γκραν πρι στο Mugello

 

Το μονοθέσιο του Stroll...

 

Η έξοδος του Verstappen όταν έπεσε πάνω του άλλο μονοθέσιο και οδήγησε στην εγκατάλειψή του...

 

Καταστροφή...

 

Πολλές τέτοιες εικόνες είδαμε στον αγώνα του Mugello...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης