Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά pick-up με απίστευτες δυνατότητες και τεχνολογία αιχμής αλλά το Hennessey Mammoth 1000 ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Είχαμε δει τους προηγούμενους μήνες εκδόσεις του περίφημου Hennessey Ram, ακόμα και με 6 τροχούς, αλλά αυτήν τη φορά έχουμε να κάνουμε με ένα τέρας 1.010 ίππων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να βιάζεσαι μετά τις ελιές να πας σπίτι… να μην πιάσεις στα 0-100Km/h σε 3,2”;

Ο John Hennessey από το Τέξας αποφάσισε να τοποθετήσει στο στάνταρ Ram φορτηγάκι του έναν κινητήρα Πύραυλος για δύσκολες αγροτικές εργασίες6,2 λίτρων Hellcat V8 ο οποίος αποδίδει 1.010 ίππους και 133 χλγμ ροπής, νούμερα που θα βρίσκαμε σε τάνκ ή τρακτέρ. Αυτό όμως είναι ένα pick-up και στόχος του είναι οι επιδόσεις. Έτσι, το Mammoth είναι ικανό να επιταχύνει από στάση στα πρώτα 100Km/h σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα, κάτι που σημαίνει ότι αν έχεις μια McLaren F1 καλό είναι να μην τα βάλεις με αυτό το φορτηγάκι γιατί θα χάσεις.

Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι αυτόματο 8τάχυτο, ενώ οι αναρτήσεις έχουν αυξήσει το ύψος του ελάχιστα. Οι τροχοί είναι 20 ιντσών, τα ελαστικά είναι εκτός δρόμου χωμάτινα, ενώ ο Hennessey έχει φροντίσει να τοποθετήσει ηλεκτρική σκάλα για να μπορείς να κατέβεις από το φορτηγάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έριξε την κολόνα στη μέση του δρόμου!

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το Jeep Gladiator;

To Νο1 pick-up στις ΗΠΑ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης