Ένα απίστευτο project έχει ξεκινήσει η Hyundai μέσω του τμήματος σχεδιασμού της New Horizons Studio. Η φαντασία περισσεύει στην HyundaiΠρόκειται για ένα αυτοκίνητο το οποίο… περπατάει και οι άνθρωποι του project κάνουν λόγο για το πρώτο αυτοκίνητο που μπορεί να μεταμορφωθεί. Με λίγα λόγια έχουμε να κάνουμε με Transformers στην κυριολεξία.

Πίσω από το απίστευτο αυτό σχέδιο βρίσκεται ο Dr John Suh, επικεφαλής της Hyundai ο οποίος θα αναλάβει την λειτουργία του νέου τμήματος και πιστεύει πολύ στη δουλειά που θα γίνει. Η Hyundai στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως θα δουλέψει πάνω στο Elevate, ένα αυτοκίνητο-ρομπότ το οποίο παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 2019 στην Έκθεση Customer Electronics.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ταξί το οποίο θα σε βάζει μέσα στο σπίτι σου...

Βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας

Το συγκεκριμένο όχημα θα βρει εφαρμογή σε πολλές συνθήκες όπως φυσικές καταστροφές, βοήθεια σε Περπατάει και σκαρφαλώνει παντού…άτομα με ειδικές ανάγκες και άλλα βάζοντάς το στην καθημερινότητά μας τα επόμενα χρόνια. Το αυτοκίνητο έχει πολλά σχήματα και βασίζεται σε μια πολυτμηματική πλατφόρμα. Θα συνεργάζεται με ρομποτικά πόδια τα οποία σύμφωνα με τους Κορεάτες θα είναι πολύ υψηλής τεχνολογίας και θα μιμείται την κίνηση ερπετών και θηλαστικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα έχει την ικανότητα να αναρριχηθεί σε τοίχο ύψους 1,5 μέτρου και να ξεπεράσει κενό μήκους 1,5 μέτρου, ενώ μπορεί να κινηθεί σε δυσανάλογο τερέν με ευκολία. Το αν τελικά δούμε ένα τέτοιο όχημα στο μέλλον κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει, πάντως οι Κορεάτες της Hyundai δείχνουν να έχουν πάρει σοβαρά το θέμα.

Και σε χρήση γερανού για να σε ξεκολλάει από τα χιόνια...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης