Η Rosberg X Racing έγινε η πρώτη ομάδα που κερδίζει στο ολοκαίνουριο πρωτάθλημα Extreme E. Η πρώτη νίκη πήγε στην ομάδα του Rosberg.Πρόκειται για τον νέο θεσμό με ηλεκτρικά πρωτότυπα τα οποία αγωνίζονται σε δύσκολα τερέν με άμμο, χώμα και βράχια σε πολλά σημεία του κόσμου.

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς πραγματοποιήθηκε στη Σαουδική Αραβία και νικητές ήταν οι Johan Kristoffersson και Molly Taylor με την ομάδα του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή Formula 1 Nico Rosberg. Στον τελικό ο Kristoffersson αντιμετώπισε τους Hansen και Loeb και κατάφερε να κερδίσει έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πληρώματα του τελικού...

Στο βάθρο ο Loeb, τέταρτος ο Sainz

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Timmy Hansen με την ομάδα Andretti United, ενώ ο Sebastien Loeb τερμάτισε Carlos Sainz και Jenson Button ήταν εντός εξάδας.στην 3η θέση του βάθρου με την ομάδα του Lewis Hamilton.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη βαθμολογία του πρωταθλήματος πρώτη είναι η ομάδα του Rosberg με δεύτερη την ομάδα Χ44 του Hamilton και 3η την ομάδα Andretti United. Στην 4η θέση είναι η ομάδα Acciona του Carlos Sainz, ενώ στην 6η θέση έμεινε η ομάδα του Jenson Button. Επόμενος αγώνας είναι στη Σενεγάλη στις 30 Μαΐου.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα των τελικών

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Prodrive ετοιμάζει έκδοση δρόμου για το Hunter Rally Dakar

Η Lotus στο πλευρό του Jenson Button

O Sebastien Loeb στην ομάδα του Lewis Hamilton

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης