Οι τελευταίες φήμες από την Αμερική αναφέρουν πως το νέο αυτοκίνητο της Apple θα βγει στην αγορά το 2024 ή το 2025. Πρόκειται για ένα πολυαναμενόμενο concept το οποίο υπόσχεται φουτουριστικές λύσεις σε πολλούς τομείς, ενώ αναμένεται να διαθέτει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης, την οποία δεν έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα. Το παρασκήνιο, παρ΄ όλα αυτά, είναι πολύ έντονο…

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε μία ανακοίνωση από τη Hyundai η οποία αναφέρει πως υπάρχουν Περίεργες κινήσεις από τη Hyundai.συζητήσεις με την Apple προκειμένου να συνεργαστούν σε τεχνικό επίπεδο και ιδιαίτερα στο κομμάτι της αυτόνομης οδήγησης. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως οι Κορεάτες λίγες ώρες αργότερα από αυτή την ανακοίνωση ανασκεύασαν τις αρχικές τους δηλώσεις και έβγαλαν από παντού την αναφορά στην Apple δημιουργώντας ερωτηματικά με τη συγκεκριμένη τους κίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο της Hyundai με τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης.

Πολύ λογική η συνεργασία των δύο κολοσσών

Η ανασκευασμένη ανακοίνωση ανέφερε πως η εταιρεία έχει δεχτεί πολλές προτάσεις συνεργασίας στον τομέαΚάτι καλό θα βγει αν υπάρξει αυτή η συνεργασία… των αυτόνομων ηλεκτρικών αυτοκινήτων με πολλές πιθανές συνεργασίες. Είναι λογικό η Apple να χρειαστεί βοήθεια όσον αφορά την τεχνολογία στα αυτοκίνητα και θα χρειαστεί έναν σοβαρό συνεργάτη, με τη Hyundai να φαντάζει εξαιρετικό ταίρι σε αυτό το επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το project Titan της Apple έβαλε πάλι στον χάρτη το μελλοντικό αυτοκίνητο της Apple, κάτι που είχε διακοπεί το 2017, αλλά τώρα τα πιόνια κινούνται και, όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε τελικά το πολυαναμενόμενο Apple Car. Τώρα το αν θα είναι με τη συνεργασία της Hyundai ή αν οι Αμερικανοί προχωρήσουν σε δική τους τεχνολογία μένει να αποδειχτεί. Πάντως οι Κορεάτες δεν θα πουν «όχι» σε μια πιθανή συνεργασία με τον κολοσσό από την Καλιφόρνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Hyundai εξελίσσει το αυτοκίνητο που… περπατάει

Έρχεται το 2021 το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της KIA

Το 2024 έρχεται το αυτοκίνητο της Apple

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης