Οι Αμερικανοί έχουν βάλει στόχο να κυριεύσουν την αγορά με ηλεκτρικά οχήματα και ιδιαίτερα στα pick-up Το Canoo έχει μπροστά έναν μεγάλο χώρο αποσκευών που φτάνει μέχρι την καμπίνα των επιβατών.φορτηγά και στα SUV. Πολλά είναι τα εργοστάσια, μικρά και μεγάλα, που συνεχώς παρουσιάζουν νέα μοντέλα, τα οποία όχι μόνο είναι εντυπωσιακά, αλλά διαθέτουν τρομερές καινοτομίες.

Μετά λοιπόν από το Hummer EV, το Tesla Cybertruck, το Ford F-150 BEV, το Rivian R1T και το Chevrolet EV -μεταξύ άλλων- ήρθε ακόμα ένας κατασκευαστής να παρουσιάσει το δικό του φορτηγάκι. Ο λόγος για την Canoo, έναν κατασκευαστή ηλεκτρικών οχημάτων με έδρα το Λος Άντζελες, που παρουσίασε το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρομερές επιλογές προσφέρει το ηλεκτρικό pick-up της Canoo για ατελείωτες περιπέτειες στη φύση.

Μπορείς να κοιμηθείς ή να δουλέψεις στο Canoo

Εκείνο που κάνει το Canoo να ξεχωρίζει είναι η πολυμορφικότητά του, καθώς διαθέτει ακόμα και πτυσσόμενο Κίνηση στους 4 τροχούς και δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 600 ίππων.κρεβάτι για όποιον θέλει να πάρει έναν υπνάκο. Το πίσω μέρος μπορεί να επεκταθεί προκειμένου να είναι ικανό να μεταφέρει περισσότερα πράγματα όταν χρειαστεί. Διαθέτει επίσης μεγάλο χώρο στο εμπρός μέρος για χρηστικά αντικείμενα, ενώ στο πλάι υπάρχει πτυσσόμενος πάγκος εργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηλεκτροκινητήρας του Canoo έχει απόδοση 600 ίππους και 746Nm ροπής, η κίνηση δίνεται στους 4 τροχούς, ενώ η αυτονομία φτάνει τα 322 χιλιόμετρα. Το βάρος που είναι ικανό να σηκώσει το Canoo είναι 816 κιλά, οι τροχοί είναι 18 ιντσών, ενώ υπάρχει εξωτερικό σύστημα πριζών για να δώσεις ενέργεια σε ό,τι συσκευή θέλεις. Τα πρώτα Canoo αναμένεται να είναι έτοιμα το 2023.

Το βίντεο της παρουσίασης του ηλεκτρικού Canoo

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι υπάρχει πάνω στο καπό του Honda-e;

Το MPV της Hyundai που θυμίζει διαστημόπλοιο

Το θηριώδες ηλεκτρικό SUV Hummer έρχεται τον Απρίλιο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης