Οι παλιότεροι είναι βέβαιο πως θα θυμούνται ακόμα το διάσημο τηλεκατευθυνόμενο buggy Wild One της Το παιχνίδι των ονείρων σου μπορείς να το οδηγήσεις ξανάTamiya του 1985. Ήταν ένα παιδικό όνειρο να αποκτήσεις ένα τέτοιο παιχνίδι, να το βάζεις σε χωμάτινες αλάνες και να το… λιώνεις μέχρι να τελειώσουν οι μπαταρίες του.

Η Tamiya τώρα αποφάσισε να συνεργαστεί με την εταιρεία Little Car η οποία ειδικεύεται στα ηλεκτρικά τηλεκατευθυνόμενα και να δώσει στο κοινό ένα πολύ ξεχωριστό Wild One. Πρόκειται για ένα μοντέλο σε διαστάσεις κανονικού αυτοκινήτου με μήκος 3,5 μέτρα και πλάτος 1,8 μέτρα. Το βάρος του είναι 250 κιλά είναι για χρήση εκτός δρόμου και μπορείς με ευκολία να καθίσεις μέσα και να το οδηγήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταπληκτικό παιχνίδι της δεκαετίας του 1980.

Διαθέτει ακόμα και τρεις χαρτογραφήσεις στον κινητήρα!

Το Wild One Max είναι κατασκευασμένο με κανονικό σωληνωτό πλαίσιο, αναρτήσεις και εκτός δρόμου Με σύστημα ανάκτησης ενέργειας στα φρένα της Bremboελαστικά. Ο κινητήρας είναι ηλεκτρικός και αποδίδει 6 ίππους με τη μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 50Km/h, ενώ η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς. Η μπαταρία δίνει αυτονομία 40 χιλιομέτρων, ενώ είναι εξοπλισμένο και με σύστημα ανάκτησης ενέργειας μέσω των φρένων της Brembo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο όμως που κλέβει την παράσταση είναι το γεγονός ότι μπορείς να συναρμολογήσεις το Wild One Max στο σπίτι σου! Μάλιστα υπάρχει και κατάλογος με έξτρα αξεσουάρ αν θέλεις να αναβαθμίσεις τις μπαταρίες ή τις αναρτήσεις, ενώ θα υπάρχει και πακέτο αναβάθμισης για χρήση στην άσφαλτο. Η τιμή του ξεχωριστού buggy θα ξεκινάει από τα 7.000€.

Το κλασικό Wild One αναβίωσε το 2012 από την εταιρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο τρίτροχο κάνει τα 0-100Km/h σε 1,8 δευτερόλεπτα!

Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το πρώτο ηλεκτρικό Nissan Leaf – taxi

WATT+VOLT: Γεμίζει με «πράσινη» ενέργεια το περιβάλλον μέσω του Chargespot

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης