Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

Το αυτοκίνητο πλέον δεν είναι ένα απλό όχημα με… ρόδες που σε μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β, όπως γινόταν πριν από μερικές δεκαετίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα μπορούσαμε να πούμε πως στα σύγχρονα μοντέλα αυτό που μετράει είναι η εικόνα και η άνεση, προκειμένου οι επιβάτες να περνούν μέσα σε αυτά ευχάριστα.

Η Alfa Romeo Tonale θα κυκλοφορήσει σε περίπου 1.5 χρόνο. Όπως βλέπετε το εσωτερικό της δεν είναι και τόσο συνηθισμένο!

Φουτουριστική σχεδίαση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξωτερική σχεδίαση μπορεί να παίζει τον ρόλο της στο… μάτι, όμως το εσωτερικό είναι αυτό που θα σου Ο εξοπλισμός, τα κουμπιά και τα… φωτάκια παίζουν τον ρόλο τουςαλλάξει τη διάθεση.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει, οι καμπίνες στα νέα αυτοκίνητα έχουν φουτουριστική σχεδίαση, εξοπλίζονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχουν μεγάλες ψηφιακές οθόνες αφής, φώτα LED που δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα, ενώ ακόμα και τα κουμπιά δεν είναι τα συνηθισμένα που ξέρουμε.

Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου ηλεκτρικού Honda e, ενός αυτοκινήτου πόλης το οποίο θα δούμε το 2020

Σύντομα κοντά μας…

Το 2020-21 θα κάνουν την εμφάνισή τους τρία νέα μοντέλα που δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Η Alfa Romeo Προχωρημένα εσωτερικά για καθημερινά αλλά και σπορ αυτοκίνητα..Tonale θα είναι το νέο SUV της ιταλικής φίρμας και για εμάς τους Έλληνες έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς φέρει τη σχεδιαστική υπογραφή του συμπατριώτη μας Αλέξανδρου Λιώκη.

Η Honda θα λανσάρει το ηλεκτρικό της μοντέλο, του οποίου το εσωτερικό δεν θυμίζει σε τίποτα τα σημερινά μοντέλα της φίρμας. Στη φιλοσοφία με πολλές και μεγάλες οθόνες θα είναι και η Porsche Taycan, ένα υπεραυτοκίνητο που θα κινείται με ρεύμα και θα προκαλέσει αναστάτωση στην κατηγορία.

Οι μεγάλες ψηφιακές οθόνες στην ολοκαίνουργια ηλεκτρική Porsche Taycan

Και στις τρεις περιπτώσεις διαπιστώνουμε πως η εσωτερική σχεδίαση διαφέρει σημαντικά με όλα όσα ξέρουμε. Μας παραπέμπουν σε οχήματα του μέλλοντος, τα οποία όμως θα πωλούνται κανονικά. Οι εποχές αλλάζουν, τα αυτοκίνητα επίσης και όπως διαπιστώνουμε, πάρα πολύ γρήγορα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης