Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Δυστυχώς δεν είναι φάρσα, αλλά μία ακόμη επίσημη πρόταση που έρχεται να… ταράξει τα νερά στην αγορά των Η.Π.Α. για τους λάθος λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εν λόγω μοντέλο ονομάζεται Kandi K32 και προορίζεται αποκλειστικά για off-road χρήση καθώς δεν έλαβε άδεια για κυκλοφορία σε δημόσιους δρόμους. Εμφανισιακά θυμίζει αρκετά το Ford Ranger, ενώ όσον αφορά τις διαστάσεις του, έχει μήκος 5.436χλστ. με το βάρος του να φτάνει και τα 1.855 κιλά. Παράλληλα το ωφέλιμο φορτίο του είναι στα 575 κιλά ενώ στο εσωτερικό εξοπλίζεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη αφής 13 ιντσών.Με δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 28 ίππων
Και εκεί που κανείς κοιτώντας το θα περίμενε κάποιον δίλιτρο κινητήρα απόδοσης το λιγότερο 180 ίππων, έρχεται η απόλυτη ξενέρα. Το όχημα διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα προσφέροντας μόνιμη τετρακίνηση, με την συνδυαστική ισχύ να αγγίζει τα… 28 άλογα.
Στην βασική έκδοση του διαθέτει ηλεκτρική αυτονομία 97χλμ. από μία μπαταρία χωρητικότητας 20.7kWh ενώ θα προσφέρεται και έκδοση με μεγαλύτερη μπαταρία 50kWh και αυτονομία 241χλμ. Η τελική ταχύτητα και στις δύο περιπτώσεις περιορίζεται στα 105χλμ./ώρα.Με τιμή στα 24.190 ευρώ
Το Kandi K32 θα ξεκινήσει την πορεία του στην βασική έκδοση με κόστος τα 24.100 ευρώ, ενώ στην έκδοση με την μεγαλύτερη μπαταρία στα 30.000 ευρώ. Πραγματικά δεν μπορούμε να φανταστούμε που ευελπιστεί αυτή η κίνηση της εταιρίας, ιδιαίτερα σε μία αγορά όπου υπάρχουν αντίστοιχες προτάσεις με 300+ ίππους και φυσικά άδεια για κυκλοφορία και σε δημόσιους δρόμους.

 

Πιστεύετε υπάρχει ελπίδα για αυτό το μοντέλο; 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης