Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ξεχωριστά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Διατίθεται ήδη στην Ελλάδα, με τις τιμές του να ξεκινούν από 19.970 ευρώ με το όφελος της κρατικής επιδότησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 500 electric συναρπάζει τόσο με τις τεχνολογίες του όσο και με το μοναδικό του στυλ. Υπάρχουν όμως ορισμένοι πελάτες που αναζητούν κάτι πιο εξατομικευμένο και ιδιαίτερο. Γι΄αυτούς, η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales του Ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, δημιούργησε μια σειρά μοναδικών αξεσουάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Mopar εστίασε σε όλα τα επίπεδα που χαρακτηρίζουν το 500 και τους αγοραστές του, από τη μόδα, έως το περιβάλλον. Η μάρκα υπηρεσιών προσφέρει επενδύσεις από χαλκό ή χρώμιο για τις εσωτερικές επιφάνειες, πολυτελή καλύμματα για τα κλειδιά και την οροφή με έμπνευση από τον κόσμο της υψηλής ραπτικής, ζάντες 17 ιντσών Sport Techno, σπορ καλύμματα καθρεπτών και στοιχεία βαμμένα σε ματ γκρι χρώμα.

Σημαντικό μέρος των αξεσουάρ κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα υλικά, όπως παραπροϊόντα από γεωργική παραγωγή. Τα αξεσουάρ προστατεύουν το περιβάλλον και ενισχύουν τον απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα του νέου ηλεκτρικού 500. Επίσης το σύστημα καθαρισμού D-Fence παρέχει υψηλή προστασία των επιβατών εξουδετερώνοντας το 99% των βακτηρίων.

Όσον αφορά στη συνδεσιμότητα, η Mopar διαθέτει ένα Uconnect Box που μετατρέπει το αυτοκίνητο σε Wi-Fi hotspot με δυνατότητα σύνδεσης έως και 8 συσκευών, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα ο χρήστης να απολαμβάνει αποκλειστικές υπηρεσίες όπως το My Alert (αντικλεπτική προστασία) ή το My Fleet Manager που βοηθά στη διαχείριση στόλων οχημάτων. 

Αντίστοιχα, το πρωτοποριακό σύστημα οικιακής φόρτισης easyWallbox προσφέρει άνετη και ασφαλή φόρτιση του οχήματος μέσω απλής οικιακής πρίζας τύπου σούκο. Τέλος, για τη συντήρηση του 500e παρέχονται προγράμματα επέκτασης εγγύησης και πλάνα προπληρωμένης συντήρησης.  

 

Διαβάστε επίσης: Αναλυτικά οι τιμές του ηλεκτρικού Fiat 500 στην Ελλάδα

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης