Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Από την στιγμή που συνδυάστηκαν οι dashcams στα αυτοκίνητα με το ίντερνετ, βλέπουμε καθημερινά δεκάδες βίντεο από όλο τον κόσμο που προβάλλουν την ωμή πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατυχήματα λόγω ταχύτητας, καραμπόλες, προσπεράσεις που οδήγησαν σε τραγωδίες αλλά και διαπληκτισμοί βρίσκονται καθημερινά στις οθόνες μας, από βίντεο που αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γίνονται viral σε ελάχιστες ώρες.

Τα ηλεκτρικά Tesla έχουν εγκατεστημένες δεκάδες κάμερες που μεταξύ άλλων χρησιμεύουν και για την λειτουργία της αυτόνομης οδήγησης. Παράλληλα όμως ενεργοποιούνται και καταγράφουν αυτόματα, οτιδήποτε μπορεί να απειλήσει το όχημα ή το πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα.

Το κανάλι WhamBaamTeslacam στο Youtube συγκέντρωσε 20 περιστατικά που κατέγραψαν κάμερες Tesla αυτόματα και τα οποία αποδεικνύουν πως για να βρίσκουμε το δίκιο μας πλέον, μάλλον όλοι θα πρέπει να εφοδιαστούμε με dashcams. Βέβαια, τα Tesla έχουν ακόμα ένα πλεονέκτημα, καθώς διαθέτουν κάμερες σε όλες τις πλευρές του οχήματος και όχι μόνο μπροστά, δίνοντας μας υλικό από πάσα κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης