Ανακαλούνται 192 καινούργια Honda HR-V στην Ελλάδα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018, 18:18
Ανακαλούνται 192 καινούργια Honda HR-V στην Ελλάδα

Στην ανάκληση του μοντέλου HR-V με κωδικό RU1 προχωρά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ., επίσημος εισαγωγέας της Honda στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά σε 192 μονάδες του HR-V παραγωγής από 3 Σεπτεμβρίου 2015 έως 28 Μαρτίου 2018. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Honda εντόπισε ότι σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται η καλωδίωση να μην είναι σωστά τοποθετημένη και λόγω των δονήσεων που παράγονται κατά τη λειτουργία του κινητήρα, να προκληθεί φθορά στην εξωτερική επιφάνεια της πλεξούδας, που μπορεί να οδηγήσει σε βραχυκύκλωμα ή κάψιμο ασφάλειας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής αμέσως μετά την αποστολή των ανταλλακτικών από την κατασκευάστρια εταιρεία, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και οι αναγκαίες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ. στο τηλέφωνο 210 3483795 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018, 18:18