Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Swift εκτελεί η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E., επίσημος εισαγωγέας της Suzuki στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά σε 2.382 οχήματα, παραγωγής από Ιανουάριο 2017 έως Ιανουάριο 2019. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα χρειάζεται να πραγματοποιηθεί αναβάθμιση του λογισμικού στη μονάδα ελέγχου των αερόσακων, καθώς εξαιτίας κάποιου σφάλματος ενδέχεται να προκύψει ακούσια ενεργοποίηση του πλευρικού αερόσακου ή και του αερόσακου κουρτίνας, καθώς και του αντίστοιχου προεντατήρα ζώνης ασφαλείας. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν κάποια από τις πίσω πόρτες επιβατών κλείσει με υπερβολικά μεγάλη δύναμη με το αυτοκίνητο σταματημένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Suzuki σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την 24ωρη γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 3499940.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης