Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Fiat παρουσίασε τις νέες ειδικές εκδόσεις για τα Tipo και Panda, οι οποίες μάλιστα συνοδεύονται και από ένα έξυπνο ρολόι Garmin Venu Sq.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάστηκε με την Garmin και το αποτέλεσμα είναι οι μοναδικά στιλάτες νέες εκδόσεις που διαθέτουν ιδιαίτερη διακόσμηση σε εσωτερικό και εξωτερικό αλλά και ορισμένες αναβαθμίσεις.

Fiat Panda: Βαμμένο στο ειδικό πράσινο χρώμα Foresta Green, συνοδεύεται από πορτοκαλί στοιχεία που εμφανίζονται μέχρι και στις ζάντες 15 ιντσών, τα οποία έρχονται σε όμορφη αντίθεση με τα γκρι καπάκια στους καθρέφτες, χαμηλά στις πόρτες αλλά και στον προφυλακτήρα. Το παρών δίνουν επίσης μαύρες ράγες οροφής αλλά και φώτα ομίχλης, ενώ στο εσωτερικό τα μαύρα καθίσματα αποκτούν επίσης πορτοκαλί ραφές. Κάτω από το καπό υπάρχει ο 1.000άρης ήπια υβριδικός κινητήρας απόδοσης 70 ίππων, την ώρα που το λογισμικό του αυτοκινήτου είναι εξοπλισμένο και με οθόνη αφής επτά ιντσών παρέχοντας συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto.

Fiat Tipo: Το οικογενειακό μοντέλο μπορεί να συνδυαστεί τόσο με την ίδια πράσινη Foresta Green απόχρωση, μπορεί όμως να παραγγελθεί και σε Gelato White, Colosseo Grey, Maestro Grey και Cinema Black. Και σε αυτό το αμάξωμα παρατηρούνται πορτοκαλί και γκρι πινελιές, ενώ εδώ ο κινητήρας είναι turbo και ήπια υβριδικός 1.500κ.εκ. απόδοσης 130 ίππων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και τα δύο μοντέλα συνοδεύονται από ένα smartwatch Garmin Venu Sq το οποίο μπορεί να καταγράψει έως και 200 ώρες δραστηριότητας, με την μπαταρία να διαρκεί έως και 6 ημέρες σε λειτουργία.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης