Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Πόσες φορές έχετε δει διπλοπαρκαρισμένο όχημα να εμποδίζει την κυκλοφορία και να περνούν ώρες μέχρι να λυθεί το πρόβλημα; Πόσες φορές αυτοκίνητα μπλοκάρουν διαβάσεις πεζών ή μπάρες αναπήρων με τους ιδιοκτήτες να αφήνουν τα αλάρμ αναμμένα, λες και είναι το απόλυτο συγχωροχάρτι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περιοχές με πάρα πολλά αυτοκίνητα και πολλή κίνηση, όπως στην Κίνα, δεν υπάρχει χώρος για ευγένειες, κλήσεις και αναμονές. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram από τον χρήστη @supercar.fails, μόλις αυτή η A-Class βρέθηκε να είναι σταθμευμένη εκεί που δεν έπρεπε, σηκώθηκε με ένα κλαρκ από τις δημοτικές αρχές.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαστε ειλικρινά έκπληκτοι που το μικρό ανυψωτικό μπόρεσε να σηκώσει και να μετακινήσει το αυτοκίνητο με τόση ευκολία, δείχνοντας ελάχιστα έως καθόλου προβλήματα με την ανύψωση ή την ζυγοστάθμιση του. Ο χειριστής του μηχανήματος απλώς οδήγησε προ το αυτοκίνητο, έβαλε τα πιρούνια του κάτω από αυτό και το παρέδωσε στο φορτηγό της μεταφορικής.

 

Αλλά όσο προσεγμένος κι αν ήταν ο ελιγμός, θα ήμασταν περίεργοι να δούμε αν προκάλεσε ζημιά στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου. Εάν τα πιρούνια ήταν αρκετά φαρδιά μεταξύ τους ώστε να ακουμπούν στα σημεία του γρύλου του sedan, τότε θα πρέπει να είναι εντάξει. 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης