Μετά την ανακοίνωση της Chevrolet για τον τερματισμό παραγωγή της έκτης γενιάς Camaro, η εταιρία αποκάλυψε τη συλλεκτική έκδοση που είχε υποσχεθεί πριν από λίγους μήνες… Μόνο 350 από αυτά τα ειδικά Camaro πρόκειται να κατασκευαστούν (αποκλειστικά για την αγορά της Βόρειας Αμερικής), με την ισχύ να προέρχεται από κινητήρες V6 3,6 λίτρων, V8 6,2 λίτρων ή από υπερτροφοδοτούμενο σύνολο V8 6,2 λίτρων.

Η αρχική Camaro είχε την κωδική ονομασία «Panther» κατά την ανάπτυξή της στη δεκαετία του 1960, και ο διευθυντής σχεδιασμού της Chevy Performance, Rich Scheer, δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Θεωρήσαμε κατάλληλο για αυτήν τη Συλλεκτική Έκδοση Camaro να αναγνωρίσουμε επίσημα τη σημασία της αρχικής κωδικής ονομασίας και να τη μοιραστούμε με τους λάτρεις του μοντέλου. Φυσικά, το όνομα «Panther» επηρέασε τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν τα οποία είναι Panther Black Metallic για SS και Panther Matte Black για ZL1”.

Υπάρχει επίσης ένας μπροστινός διαχύτης και μια αντίστοιχη πίσω αεροτομή, που συμπληρώνουν τις κόκκινες δαγκάνες φρένων και τις αγωνιστικές ρίγες του ZL1.

Οι αγοραστές της Camaro Collector’s Edition θα λάβουν ένα κιτ καλωσορίσματος με αφίσες που δείχνουν τη Camaro σε όλες τις γενιές, όπως και ένα ρολόι Shinola Canfield Sport, στο οποίο θα αναγράφεται ο σειριακός αριθμός του οχήματός τους. 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης