Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η αμερικανική φίρμα παρουσίασε τη νέα γενιά του μεγάλου SUV της γκάμας, ένα επιβλητικό όχημα με εκπληκτικά επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας, πανίσχυρους κινητήρες και πρωτοποριακές τεχνολογίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που κάνει τη διαφορά στην καινούρια Escalade είναι η οθόνη στο ταμπλό. Το μοντέλο της Cadillac είναι το πρώτο στο κόσμο που εξοπλίζεται με οθόνη P-OLED. Φέρει την υπογραφή της LG Electronics, προσφέροντας ευρεία γωνία θέασης, απαράμιλλη ευελιξία σχεδίασης και βελτιωμένη διεπαφή ανθρώπου-μηχανής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οθόνη 38 ιντσών του Digital Cockpit Solution (DCS) αποτελείται από τρία ξεχωριστά P-OLED πάνελ, διαμέτρου 14,2 ιντσών, 7,2 και 16,9 ιντσών. Οι τρεις κυρτές οθόνες δημιουργούν το Instrument Panel Cluster (IPC) για την εμφάνιση βασικών πληροφοριών σχετικά με το όχημα και το Integrated Central Stack (ICS) που χρησιμεύει ως οθόνη πληροφοριών ψυχαγωγίας για περιεχόμενο ήχου, βίντεο και πλοήγησης.

Το εξελιγμένο σύστημα του Escalade περιλαμβάνει λειτουργίες όπως πλοήγηση με επαυξημένη πραγματικότητα και Night Vision. Επίσης, οθόνες έχουν τοποθετηθεί και στα πίσω καθίσματα για την ενημέρωση και ψυχαγωγία όλων των επιβατών.

Η Escalade μήκους 5,38 μέτρων, πλάτους 2,06μ. και ύψους 1,95μ., τροφοδοτείται από έναν V8 6,2 λίτρων βενζινοκινητήρα απόδοσης 420 ίππων και 623 Nm ροπής κι έναν εξακύλινδρο 3.0 diesel με 281 ίππους και 621 Nm ροπής. Τα μοτέρ συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων και η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς.

Το επιβλητικό SUV θα λανσαριστεί στις ΗΠΑ το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης