Επιμέλεια: Στέφανος Παπαδόπουλος

Η Ford αναζητά συνεχώς νέους τρόπους επικοινωνίας με τους δυνητικούς της πελάτες, ώστε να υπάρχει η άμεση και απρόσκοπτη εξυπηρέτησή τους. Αυτήν τη φορά, παρουσιάζει την πρώτη εικονική έκθεση αυτοκινήτων, που όλοι μπορούν να απολαύσουν μέσα από την οθόνη του υπολογιστή τους, το tablet ή το κινητό τους τηλέφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία περιηγηθούν στο εικονικό περιβάλλον της εταιρείας από το σπίτι τους ή απ’ οποιοδήποτε άλλο μέρος βρίσκονται. Μπορούν να συνομιλήσουν με επίσημο συνεργάτη της Ford και να αντλήσουν όσες πληροφορίες επιθυμούν για τα μοντέλα της. 

Αφού επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ford (www.ford.gr), στη συνέχεια αρκεί ένα πάτημα πάνω στον κύκλο που εμφανίζεται στην κάτω δεξιά πλευρά. Μόλις πραγματοποιηθεί η σχετική σύνδεση, ένας σύμβουλος πωλήσεων βρίσκεται στη διάθεση των πελατών, ώστε να λύσει τις ενδεχόμενες απορίες τους. 

Ο επισκέπτης της εικονικής έκθεσης, μπορεί να «κλείσει» ακόμα και ένα test drive με το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρειΑπάντηση σε κάθε ερώτημα των ενδιαφερομένων 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμπεριλαμβάνονται, φυσικά, και οι πληροφορίες για τα προωθητικά και χρηματοδοτικά προγράμματα της εταιρείας. Επίσης, ο πελάτης της εικονικής έκθεσης αυτοκινήτων θα έχει τη δυνατότητα να προγραμματίσει ακόμη και ένα test drive με το αυτοκίνητο το οποίο τον ενδιαφέρει.  

Η υπηρεσία δεν απαιτεί εγκατάσταση επιπλέον λογισμικού, ενώ η συνομιλία μπορεί να αποθηκευτεί για να ανατρέξει ο ενδιαφερόμενος σε αυτήν όποτε το επιθυμεί. Σημειωτέον ότι στους επισκέπτες της εικονικής έκθεσης εξασφαλίζεται πλήρως η ιδιωτικότητα. Η βιντεοκλήση είναι μονόδρομη και κανείς δεν μπορεί να δει εσάς ή τους γύρω σας, απ’ όπου κι αν καλείτε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έχετε Ford; Η εταιρεία αναλαμβάνει υπηρεσίες delivery και παράδοση… στο αυτοκίνητό σας!

Ford: Δημιουργία 11.000 θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ στο πλαίσιο επένδυσης 11,4 δισ. δολαρίων

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης