Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Έπειτα από 60 περίπου χρόνια, η ιταλική φίρμα επαναφέρει στο προσκήνιο έναν V6 κινητήρα. Μόνο που αυτή τη φορά, το μηχανικό σύνολο θα κάνει χρήση της υβριδικής τεχνολογίας. Συναρπαστικό supercar με την υπογραφή του Maranello.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο εξακύλινδρο υβριδικό μοντέλο της Ferrari θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στις 24 Ιουνίου. Το όνομα του αυτοκινήτου και οι προδιαγραφές του θα γίνουν γνωστά εκείνη την ημέρα.

Ουσιαστικά, η νέα V6 Hybrid θα αποτελέσει τον διάδοχο της F8 Tributo, με τη συνδυαστική απόδοση να ξεπερνά τους 700 ίππους. Τώρα, αν φέρει απλό υβριδικό σύστημα ή plug-in hybrid, θα το μάθουμε την επόμενη Πέμπτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλική μάρκα υποστηρίζει ότι το supercar είναι συναρπαστικό σε εμφάνιση, με εκπληκτικές επιδόσεις και οδική συμπεριφορά που ενθουσιάζει. Στο παρακάτω βίντεο πρωταγωνιστεί ο επαγγελματίας οδηγός ψηφιακών αγώνων FDA Esports, David Tonizza.

Με αυτό τον τρόπο, η Ferrari θέλει να δείξει την αλλαγή στη φιλοσοφία της εταιρείας, το πέρασμα στην ψηφιοποίηση και τον εξηλεκτρισμό, χωρίς όμως να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτός είναι το νέο αφεντικό της Ferrari

Η Ferrari το έριξε στη μόδα και στα εστιατόρια

To 2025 θα είναι έτοιμη η πρώτη ηλεκτρική Ferrari

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης