Τελειωμό δεν έχουν οι ιστορίες με τα ατοπήματα της εταιρίας του Elon Musk στα καινούργια Tesla που παραδίδονται. Μετά από την είδηση πως παραδόθηκε ένα Model 3 χωρίς τακάκια(!) ήρθε η νέα περίπτωση όπου Model X παραδόθηκε με διαφορετικά ελαστικά μπροστά και διαφορετικά πίσω.

Πιο συγκεκριμένα, όχι μόνο ήταν διαφορετικής εταιρίας τα δύο σετ, αλλά και διαφορετικό είδος. Θερινά ελαστικά Michelin Latitude Sport 3 στον μπροστινό άξονα και All Season Continental Crosscontact LX Sport στο πίσω μέρος, κάτι που αμέσως δημιουργεί πρόβλημα απόδοσης και φυσικά φρεναρίσματος στο τετρακίνητο ηλεκτρικό όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ο ιδιοκτήτης το αντιλήφθηκε κατά την παράδοση, αρνήθηκε να υπογράψει και ζήτησε νέο όχημα με την εταιρία να του παραθέτει εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής 11 μήνες μετά. Τελικά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία βρέθηκε λύση στο πρόβλημα πολύ συντομότερα.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος Ethan Joseph ανέβασε αμέσως τις σχετικές φωτογραφίες στο ίντερνετ και τελικά άνοιξε ολόκληρος «κύκλος» με αντίστοιχα ποσταρίσματα και μαρτυρίες αρκετών ιδιοκτητών Tesla οι οποίοι αντιμετώπισαν παρόμοιου είδους προβλήματα με τα νέα τους οχήματα.

Χαρακτηριστική η περίπτωση με ένα Tesla Model Y Performance με διαφορετικά ελαστικά στην πλευρά του οδηγού και του συνοδηγού. Το ένα ελαστικό ήταν Michelin Pilot Sport All-Season 4 στον πίσω δεξιό τροχό και το άλλο θερινό λάστιχο Pirelli P Zero Elect στον πίσω αριστερό τροχό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ερωτήματα σχετικά με τον ποιοτικό έλεγχο των προς παράδοση μοντέλων της Tesla, όχι μόνο παραμένουν αλλά μεγαλώνουν συνεχώς.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης