Το νέο Volkswagen ID.Buzz παίρνει μέρος στην νέα τηλεοπτική σειρά Star Wars «Obi-Wan Kenobi», η οποία θα προβληθεί στην πλατφόρμα Disney+ στις 14 Ιουνίου.

Για την προώθηση αυτής της συνεργασίας έχει δημιουργηθεί ένα προωθητικό video σε συνεργασία με τη Lucasfilm και την Industrial Light & Magic, στο όποιο εμφανίζεται το ID.Buzz και αρκετοί γνωστοί χαρακτήρες του Star Wars, καθώς και ο πρωταγωνιστής Ewan McGregor, ο οποίος θα είναι στο εξής και πρεσβευτής του brand της Volkswagen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Klaus Zellmer , μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen, υπεύθυνος Πωλήσεων και Marketing, δήλωσε:

«Με αυτή τη συνεργασία ενώνουμε δύο ισχυρά παγκόσμια ονόματα αλλά και γενιές θαυμαστών που μεγάλωσαν με αυτά. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με αυτή τη μοναδική δημιουργική συνεργασία. Ο Ewan McGregor ταιριάζει ιδανικά καθώς είναι θαυμαστής της Volkswagen από την παιδική του ηλικία και παράλληλα καθημερινός οδηγός, αλλά και συλλέκτης αυτοκινήτων Volkswagen. Η συμμετοχή του όχι μόνο ενισχύει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας μας, αλλά προσθέτει και αυθεντικότητα στα μηνύματά μας. Καλωσορίζω τον Ewan ως τον νέο πρεσβευτή του brand Volkswagen, ο οποίος συνδέει τέλεια το συναρπαστικό παρελθόν μας με την προσπάθειά μας για ένα μέλλον με ουδέτερο αποτύπωμα εκπομπών άνθρακα»

Οι πιστοί φίλοι του Star Wars «Obi-Wan Kenobi» σε όλο τον κόσμο περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή, του εμβληματικού Jedi Master .Την ίδια συναισθηματική ένταση νιώθουν και οι λάτρεις της Volkswagen με το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου εμβληματικού ηλεκτρικού van ID. Buzz.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της καμπάνιας σχεδιαστές από τη Volkswagen και τη Lucasfilm δημιούργησαν δύο ID. Buzz «Star Wars Edition» που θα αποκαλυφθούν στην εορταστική εκδήλωση για το Star Wars στο Anaheim της Καλιφόρνια στα τέλη Μαΐου.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης