Του Αλέξη Σφαέλου

Είναι πρωταγωνιστής στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του ALPHA, «Σασμός». Υποδύεται τον νικηφόρο γιο του δολοφονημένου Στεφανή. Δεν γνωρίζει ότι ο δολοφόνος του πατέρα του είναι ο Μαθιός, στον οποίο έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, διότι βοηθά την οικογένειά του από τα προβλήματα που προέκυψαν από τη δολοφονία του πατέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Όμως, είναι και πρωταγωνιστής στις πίστες με τη μηχανή του σε αγώνες ταχύτητας. Πρόκειται για τον Γιώργο Αμούτζα, που πήρε την πρώτη θέση στον διπλό αγώνα 3ο και 4ο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ταχύτητας που διεξήχθη στις 3 και τις 4 Οκτωβρίου του 2021 στην πίστα των Μεγάρων, με καλύτερο χρόνο 1:00.948. Ήταν ο πρώτος του αγώνα στην κατηγορία open με Suzuki GSXR 750 και το νούμερο 26 στη μηχανή του. 

Ο Γιώργος Aμούτζας πήρε την εκκίνηση και από τον πρώτο κιόλας γύρο έκανε ένα πραγματικά εκπληκτικό αγώνα. Ξέφυγε από την αρχή από το φαβορί Γιάννη Mπούρο, ο οποίος, όμως, μείωσε τη διαφορά και πέρασε μπροστά, αλλά μια άτυχη στιγμή του κιβωτίου ταχυτήτων τού επέφερε πτώση και έτσι πέρασε πρώτος με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Πρωταγωνιστής στον «Σασμό», πρωταγωνιστής και στις πίστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφίες Instagram: @giorgosamoutzas

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης